Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlık dehlizlerde kalmış, unutulmuş bir bilgi aklıma geldi: lurking legend. Oda bu lurking efendi için wanoda ortaya çıkacak ve tayfanın en amansız düşmanı olacak dememiş miydi ben mi yanlış biliyorum? Hazır luffy ilah olmuşken kaidoyu harcayıp bir lurking legend patlatır mı oda, ne dersiniz?
"Lurking legend" Rocks Korsanlarıydı. Linlin ile Kaidou ittifak kurunca Rocks Korsanları tekrar canlanmış oldu.

Bir anda rastgele düşman ortaya çıkmayacaksa şu anlık durum bu.

"Lurking legend" Rocks Korsanlarıydı. Linlin ile Kaidou ittifak kurunca Rocks Korsanları tekrar canlanmış oldu.

Bir anda rastgele düşman ortaya çıkmayacaksa şu anlık durum bu.
Lurking legend kelime anlamı olarak bir topluluğu değil tek bir şahsı ifade etmeli, ve dediğim gibi ben lurking legend hakkında "wanoda çıkacak" şeklinde bir bilgi hatırlıyorum. Eğer wano'da çıkacağı bilgisi yanlışsa bile bundan sonraki süreçte örneğin Elbaf'ta çıkacak biri olmalı çünkü kanlı canlı olarak gelip tayfayla dövüşecek biri olduğu bilgisinden emin gibiyim.

Yaw abicim yangın için plana ne gerek var ki ortada devasa bir fil var hemde eğitimli komut falan alıyor yani, söyleyin bir kere hortumlasın adayı tamamdır ne gerek var saçma sapan sahneler çizmeye ve uzatmaya oda herkesi seriden soğutmak istiyor heralde her bölüm ayrı bir trol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık