Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlık dehlizlerde kalmış, unutulmuş bir bilgi aklıma geldi: lurking legend. Oda bu lurking efendi için wanoda ortaya çıkacak ve tayfanın en amansız düşmanı olacak dememiş miydi ben mi yanlış biliyorum? Hazır luffy ilah olmuşken kaidoyu harcayıp bir lurking legend patlatır mı oda, ne dersiniz?

Raiden zaten büyük darbe yedi ölmeden sürünsün mü istiyorsun. :D
Haşa sürüngenlik Zoro-sama'ya mahsustur yalnız şu malum büyük darbeden benim niye haberim yok ya? xD

@Raiden derin bir oh çekti spo yanlış çıkınca ama sadece ölüm tarihini erteledi. Elbet o gün gelecek.
Hadi ben derin bir oh çektim diyelim peki yanlış olduğu anlaşılınca hapı yuttuk nefesi çekenlere ne demeli? :ehe: Ölmedim ve güçlendim. Göz isterükçülere tıın fırcının elli tonunu bile gösterebilirim gerekirse. ?

Bir sürü manga da göz gücü var... yani çok yaygın bir olay bu. Oda da klişelerin adamı... yani absürd olmayı bırak... böyle bir şey olması aşırı normal şu an... :d
Normal mi? Seri içinde herhangi bir kimsede örneğini gördük mü mesela? Senin söylediğinin olması için seri içinde en azından bir iki kişide görmüş olmalıyız ki Zoro'da çıkma ihtimali olsun.

Yeter artık bir sonraki bölüm ana karakter rüyadan uyansın bütün gördüklerinin rüya olduğunu anlasın ve çok fazla gizem kaldığı için de intihar etsin ve seriyi mühürleyelim
Luffy aslında East Blue'daki sakat bir çocuk. Tekerlekli sandalyede bahçede duruyor. Çimler Zoro, karşısındaki sofradaki makarna Sanji, ağaçtaki portakal Nami vs. gider.

Ahahahahahahahahah adamın gücü bitiyor nabzı duruyor at bakiyim kalp diyor kalbi atıyor yav :hhh: daha absürt bir şey gördüm mü hatırlamıyorum.
Ahahahahahahahaha Kendine kan pompalayıp hızını artıran birinin yapamayacağı bir şey değil bu söylediğin. :hhh:

Kan pompalayarak hızını artıran biri, kalbine kanı hızlı pompaladığı zaman kalbinin ritmini de artırabilir. :artiz:

Normal mi? Seri içinde herhangi bir kimsede örneğini gördük mü mesela? Senin söylediğinin olması için seri içinde en azından bir iki kişide görmüş olmalıyız ki Zoro'da çıkma ihtimali olsun.
Görmek zorunda değiliz… nasıl o kadar meyve içinde… Luffy’nin meyvesi böylesine absürd ve saçma ve özelse… Zoro’nun gözü de öyle olabilir. Ayrıca Luffy nasıl Joy Boy ile eşleştirildiyse… Zoro da, Ryuma ile elleştirildi. Bak mesela şu panel bile bazı şeyler için yeterli… özellikle Ryuma kısımlarına bak…
“Bu genç adam shusu’yi Wano’ya geri getirdi. Kaderin bir oyunu mu, bilemiyorum.
Sonuçta Ryuma da Tek Gözlü bir samuraydı.

Şimdi gerçekten bu gözden bir şey çıkmasını beklemek çok mu absürd…? :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık