Montana
Göz açılacak sinyali alınca çoşmasını biliyonuz?Ahahahahahahahahah adamın gücü bitiyor nabzı duruyor at bakiyim kalbi diyor kalbi atıyor yavdaha absürt bir şey gördüm mü hatırlamıyorum.
Göz açılacak sinyali alınca çoşmasını biliyonuz?Ahahahahahahahahah adamın gücü bitiyor nabzı duruyor at bakiyim kalbi diyor kalbi atıyor yavdaha absürt bir şey gördüm mü hatırlamıyorum.
Geçen bölümün üzerine göz açılacağı bırak kapanacak diye sinyal gelse ona bile coşarızGöz açılacak sinyali alınca çoşmasını biliyonuz?

Mesajında saçma ötesi demiş Zoro'nun durumu için. Bence bu durum açık açık ara en saçma olay serideki. Ki ben gözlem hakisi açıklandığından beri gözlem hakisiyle ilgili bir şey çıkmasını bekliyorum gözden.Göz açılacak sinyali alınca çoşmasını biliyonuz?
Geçen bölümün üzerine göz açılacağı bırak kapanacak diye sinyal gelse ona bile coşarız![]()
@Raiden derin bir oh çekti spo yanlış çıkınca ama sadece ölüm tarihini erteledi. Elbet o gün gelecek.Mesajında saçma ötesi demiş Zoro'nun durumu için. Bence bu durum açık açık ara en saçma olay serideki. Ki ben gözlem hakisi açıklandığından beri gözlem hakisiyle ilgili bir şey çıkmasını bekliyorum gözden.
Raizo'nun planının konuşalacak bir tarafı vardı da biz mi konuşmadıkRaizonun planı dıșında herșey konușulmuș spoilera ben mi yanlıș baktım acaba.

Uçak biletlerini almıştık gidiyorduk.@Raiden derin bir oh çekti spo yanlış çıkınca ama sadece ölüm tarihini erteledi. Elbet o gün gelecek.
Seride gözden bahsedilince ZorocularGöz açılacak sinyali alınca çoşmasını biliyonuz?