Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuanda ilgi duyup merak ettiğim tek şey Mihawkın gücü ve ödülü. One Piece'in ne olduğu da dahil bütün merakım söndü, one piece balonu patladı benim için.
Basit, kaido'dan her türlü zayıftır. Oradan az buçuk çıkarabilirsin gücünü. Şuanki luffy alır muhtemelen. Ödülü de eski shici oldugu için çok degildir. 1-2 milyar arası birseydir. Bu arada tahmin ama ben bi zoro vs. mihawk beklemiyorum, öncesinde ya BB. korsanlari ya da amiraller avlayabilir gibi geliyor.

Son düzenleme:
bugs bunny gibi yerdeki deliğe saklandı.
road runner gibi koştu.
duffy duck gibi 10 sayfa güldü.
tom gibi kolunu 100 kere çevirerek yumruk attı.

Basit, kaido'dan her türlü zayıftır. Oradan az buçuk çıkarabilirsin gücünü. Şuanki luffy alır muhtemelen. Ödülü de eski shici oldugu için çok degildir. 1-2 milyar arası birseydir. Bu arada tahmin ama ben bi zoro vs. mihawk beklemiyorum, öncesinde ya BB. korsanlari ya da amiraller avlayabilir gibi geliyor.
Açıkçası ben Mihawk'ın gücünün Kaido'dan bile çok fazla olacağını düşünüyorum. Mihawk önceden warlord iken bir ödülü yoktu. Heleki hükümet bu warlord sistemini kaldırınca Kaido Hükümete daha net bir şekilde savaş açtığını dile getirebilmişti. Çünkü karşısında Mihawk gibi birisinin olmayacağından daha da ümidi artmıştı. Ben aslında Kaido'nun da biraz Mihawk'tan çekindiğini düşünüyorum. Hatta Mihawk'ın gücünün Shanks'ten daha fazla olduğunu düşünüyorum. Mihawk gibi birisinin Kaido'yu daha rahat keseceğini düşünüyorum. Zoro bile zar zor Kaidoya en son kalıcı yara izi bırakabiliyorsa, Mihawk bunu çok daha kolay şekilde yapabilir.

1046 spoiler

• Kaido, Luffy'nin son saldırısında ciddi şekilde yaralandı.
  • Kaido etkilenir ve geçmişi hakkında konuşmaya başlar - Flashback başlar
  • Kaido'nun Rocks'a katıldığı bazı sahneleri görüyoruz, ancak Luffy aniden bir geri dönüş panelinden atlayıp Kaido'nun suratına yumruk attığında geri dönüş vahşi bir şekilde kesintiye uğradı (geri dönüşte Rocks, Big Mom ve Beyazsakal da sürpriz bir yüz veriyor).
  • Luffy, geçmişin bir önemi olmadığını ve şimdiyi yaşamanız gerektiğini söylüyor.
  • Kaido güler ve kabul eder ve bunu burada ve şimdi çözelim der

• Sahneyi Zoro'ya çevirin, açıkça bayıldı, Franky onu bulur

• Franky Zoro için endişelenir ama yeni bir şey fark eder;

• Zoro yeni bir silaha tutunuyor, bir tırpan;

• Biraz uzakta, yerde yenilmiş, siyah cübbeli bilinmeyen bir karakter var;

• Kaido'nun flashback'ine geri dönelim. Koca anne konuşmaya devam ediyor;"... ölüm senin tarafında."

• Şimdiki zaman: Kaido yerde, dövülmüş, bitkin;"

• Öyleyse neden böyle hissediyorum... Sanırım... zamanı geldi..."

• Luffy, çekiç şeklinde dev bir yumrukla aşağı iner;

• Kaido kanabōsunu alır ve Luffy'ye bakar
  • Uyanış der ve

Magikarp dönüşür
ahahahah çok ağır bir trollsün

1000 sayfaya ulaşan mihawk tartışmaları bile daha heyecanlıydı ertesi gün insan merak ediyordu ne yazdılar diye. zerre merak etmiyorum yeni bölümü.

Açıkçası ben Mihawk'ın gücünün Kaido'dan bile çok fazla olacağını düşünüyorum. Mihawk önceden warlord iken bir ödülü yoktu. Heleki hükümet bu warlord sistemini kaldırınca Kaido Hükümete daha net bir şekilde savaş açtığını dile getirebilmişti. Çünkü karşısında Mihawk gibi birisinin olmayacağından daha da ümidi artmıştı. Ben aslında Kaido'nun da biraz Mihawk'tan çekindiğini düşünüyorum. Hatta Mihawk'ın gücünün Shanks'ten daha fazla olduğunu düşünüyorum. Mihawk gibi birisinin Kaido'yu daha rahat keseceğini düşünüyorum. Zoro bile zar zor Kaidoya en son kalıcı yara izi bırakabiliyorsa, Mihawk bunu çok daha kolay şekilde yapabilir.

Kaidounun kimseden cekinecegini sanmıyorum diğerleri mümkün

Shanks durdurmasa marineforda geliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık