Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldik Nisan ayına. Benim umudum kalmadı daha. Tahmin de edemiyorum Wano nasıl bitecek. Amiraller gelse 20 bölümde bitmez Wano. Bu da yılı bitirir. :( Ah be keşke Kizaru da çatıda olaydı. Savaşın ortasında gelip gençlere Haki, uyanış da öğretirdi.
Hazirana biter ya wano. Çok zaman çaldı yapacak bir şey yok. Seriyi de baya yıprattı.

Dragon, seriyi kendine getirebilir ben inanıyorum Devrimcilerden hareketler başlasın da Devrimci Lobisi, forumdaki diğer lobilerin içine birer birer saklanmış durumda. İlk aksiyonda Amiral lobisinin ensesindeyiz :a:

Yaşlı halinden daha güçlüdür, fakat genç hali Kaido'yu alır ama fiziksel güçte hangisi daha güçlüdür işte onu kestiremiyorum. Marinford'da koca devi cücük gibi fırlatmıştı. Yine de Kaido'nun fiziksel gücü bence ağır basar.
Saf fiziksel güçte serinin zirvesidir Kaido.
Kaido
Bm
Garp
Wb
Oden bence saf güçte. Silahsız hakisiz meyvesiz direk fiziksel güç.

Yaşlı halinden daha güçlüdür, fakat genç hali Kaido'yu alır ama fiziksel güçte hangisi daha güçlüdür işte onu kestiremiyorum. Marinford'da koca devi cücük gibi fırlatmıştı. Yine de Kaido'nun fiziksel gücü bence ağır basar.
Yaşlı Wb sağlık sıkıntısı çekmediği müddetçe Kaido'dan geri kalmaz. Zirve hali ise her alanda daha güçlüdür. Hız bir tek bunun istisnası olur Wb'den hız namına pek bir şey göremedik.
Kaido, Wb'nin hiçbir haline ezilmez yav. Genç, Wbyi zorlar kaybeder. Yaşlı ve sağlıklıyı ucu ucuna yener.
Ezilmesine gerek yok abi çekmek için. Elbette zorlar ama ölümüne zorlayamaz. Şamarı yer.

- Chapter 1,046: “Picture Book”.
- All chapter is about Luffy Vs. Kaidou. again. But it's weird on so many levels. I will try to explain it but I don't want to spoil it too much, anyways.
- Chapter starts with the Kaido's blank eyes, it's like a cinematic dissolve. Blank of an eye gets bigger and bigger and becomes the talking bubble of Luffy.
- Luffy is having a crisis with inner self. It's like a comedy and horror at the same time.
- While one hand of Luffy is coated with armament haki, the other one is white like the last two chapters.
- Luffy and Nika punches Kaido with so many techniques that they don't even tell the name of the attacks because they are verbally fighting with each other at the same time.

Oda seriyi hızlandırma kararı aldı bence, Wano başını eski yavaş stili ile çizdi, okuyucu baktı bundan memmun değil, sonra Luffy için planladığı bütün power up ları Kaido karşısında vereyim dedi. Belki Nika nın alt yapısını Wano da yapıp, Power Up ı Elbaf ta verecekti.

Ajan araya girmese belki Kaido düşecekti :)

- Chapter 1,046: “Picture Book”.
- All chapter is about Luffy Vs. Kaidou. again. But it's weird on so many levels. I will try to explain it but I don't want to spoil it too much, anyways.
- Chapter starts with the Kaido's blank eyes, it's like a cinematic dissolve. Blank of an eye gets bigger and bigger and becomes the talking bubble of Luffy.
- Luffy is having a crisis with inner self. It's like a comedy and horror at the same time.
- While one hand of Luffy is coated with armament haki, the other one is white like the last two chapters.
- Luffy and Nika punches Kaido with so many techniques that they don't even tell the name of the attacks because they are verbally fighting with each other at the same time.
Luffy'nin köpeğin evladıyla boğuştuğu fantezi spoilerlar düştüğüne göre milyonlarca insan tek yürek olmuş demektir. Ah bir boğsa şu köpeği de yok etse içinde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık