Üye silindi 789
Kesin çok sevdiği bir aktörden esinlenerek tasarlamıştır. Bu yüzden karizma çıkar bence. Amiralleri hep böyle tasarladı çünkü.Öyle dediyse kesin Oden çıkar.
Kesin çok sevdiği bir aktörden esinlenerek tasarlamıştır. Bu yüzden karizma çıkar bence. Amiralleri hep böyle tasarladı çünkü.Öyle dediyse kesin Oden çıkar.
Hiç güvenemiyorum beeee...Kesin çok sevdiği bir aktörden esinlenerek tasarlamıştır. Bu yüzden karizma çıkar bence. Amiralleri hep böyle tasarladı çünkü.
Bu bölümlerden sonra hak verebiliyorum sana ama über süper karizmatik çizdiğini çok daha öncesinde söylemişti. Bellidir tasarımı o yüzden :/Hiç güvenemiyorum beeee...
Son savaşta artık Akainu yamete kudasaiiii diye bağırır yeminle o hale geldi seri.Bu bölümlerden sonra hak verebiliyorum sana ama über süper karizmatik çizdiğini çok daha öncesinde söylemişti. Bellidir tasarımı o yüzden :/
Zaten bu bölümlerle bütün tadım kaçtı. Seriye böyle tutunmaya çalışıyorum. Ryokugyu az çok beni heyecanlandırıyor hala.Son savaşta artık Akainu yamete kudasaiiii diye bağırır yeminle o hale geldi seri.
Seriye hareket getirecek adamlar...@sensey şu Wano bitse de Dragon ve Yeni Amirali görsek
Geldik Nisan ayına. Benim umudum kalmadı daha. Tahmin de edemiyorum Wano nasıl bitecek. Amiraller gelse 20 bölümde bitmez Wano. Bu da yılı bitirir.@sensey şu Wano bitse de Dragon ve Yeni Amirali görsek
Yaşlı halinden daha güçlüdür, fakat genç hali Kaido'yu alır ama fiziksel güçte hangisi daha güçlüdür işte onu kestiremiyorum. Marinford'da koca devi cücük gibi fırlatmıştı. Yine de Kaido'nun fiziksel gücü bence ağır basar.Yaşlı hali kadar vardır zirve halini görse abi çeker.