Luffy kinemon arasındaki evrenler varUmarım, ikinci Kin'emon sahnesi yaşanmaz.
Luffy kinemon arasındaki evrenler varUmarım, ikinci Kin'emon sahnesi yaşanmaz.
Geçen bölümden sonra bütün bölüm Kaido vs Luffy izleriz diye düşünüyordum ama 1 bölümle de yedirmez herhalde yaKaido yenilmiş![]()
He ondan law ile kid law bildigin tek indirdi big momuanlaşılan luffy kaido yu 1 vs 1 de alamayacak tüm tayfa üyeleri toplanıp birlikte kaidoya karşı saldırı yapıp kaidoyu öyle devre dışı bırakacaklar
My Final G4 ifadesi ya artık daha enerjim kalmadı bu son girişim anlamında ya da bu g4'teki nihai formum daha da başka G4 formu olmayacak anlamında kullanıldı.Bu g4 ü son kullanmam olayı ne ? Yani daha üst birşey mi gelecek kral hakiyle mi dövecek birşey çıkartabilen var mı
Onu Kin'emon japon yapıştırıcısı ile hayata geldiği için dedim. Eğer Kaido aşağı inipte katliam yapamazsa falan filan işteLuffy kinemon arasındaki evrenler var![]()
Luffy zaten 3 kez yenildi kaidoya luffy bu saaten sonra alır bence savaşı law ve kid uyanışı açmış luffy mi açamayacakOnu Kin'emon japon yapıştırıcısı ile hayata geldiği için dedim. Eğer Kaido aşağı inipte katliam yapamazsa falan filan işte
Sorun Kaido'nun Big Mom gibi olmayışı ile başlıyor. Kaido "gel bana vur" diye bağırmıyor. Kaido karşısındaki rakipleri BM gibi küçümsemiyorda. Zaten Luffy'nin gücünü kabul etti. Çatıda Law'a bekle senin içinde geleceğim diyor kanaboyu yapıştırıp geçiyor. Big Mom ise üstünde oturan Law'ı uzaklaştıramıyordu. Kaido gösterdiği yetenekleri konusunda Big Mom'dan kat kat iyi. Bende Luffy'nin Kaido'yu alacağını düşünüyorumda Kaido hiç düşecek gibi durmuyor. Eğer Kaido'da uyanış açarsa Luffy'nin uyanışını nötrülüyor resmen.Luffy zaten 3 kez yenildi kaidoya luffy bu saaten sonra alır bence savaşı law ve kid uyanışı açmış luffy mi açamayacak