Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temassız saldırı dediğim kral haki ve gelişmiş silahlanma. Uyanışı Kaido'ya karşı açmasını bekliyorum ama Teach'e karşı savaşırken meyveni kullanamazsın diye bir olay yok. Demek istediğim bu.
Anladım onu kastettiğini. Ama o tarz bir saldırı için de meyve uyanışına gerek olmadığını söylüyorum ben de.

İşte son kozum diyip bu haliyle yenmesini beklerim. Tekrar yenilmesi saçmalık olur. Daha ne kadar yenilecek yani. Bayılıp milletin sırtında falan gezecekse yine işimiz var. Şu formuyla yendi yendi. Yenemezse bir şey göstermesi lazım yeni.

Ben nedense saçma bir şeyin olmasını bekliyorum bu bölümde. Beklenmedik olacak ama saçma da olacak baya.
Bana da yeni bir şey gösterecek gibi geliyor.Daha ne kadar yenilecek konusunda ise.Luffy sevmediğimden demiyorum bunu ama Luffy'nin olayı bayılmak,karakterin başına hep böyle seyler geliyor.

Kaido'da bana şuanlık bu saldırılara yenilcek gibi de gelmiyor.Kısa süreliğine Kaido'ya sağlam hasar bırakır,Kaido'da düşer.Luffy de bayılır.
Fakat Kaido tekrar ayağa kalkar,son kozlar oynanır gibi bir sey bekliyorum.

Üye silindi 789

Bana da yeni bir şey gösterecek gibi geliyor.Daha ne kadar yenilecek konusunda ise.Luffy sevmediğimden demiyorum bunu ama Luffy'nin olayı bayılmak,karakterin başına hep böyle seyler geliyor.

Kaido'da bana şuanlık bu saldırılara yenilcek gibi de gelmiyor.Kısa süreliğine Kaido'ya sağlam hasar bırakır,Kaido'da düşer.Luffy de bayılır.
Fakat Kaido tekrar ayağa kalkar,son kozlar oynanır gibi bir sey bekliyorum.
Bu raddeye gelmişken yenilmesi bana ne saçma gelir baya. Luffy'de olsa son raddeye ulaşmış. Herkes yenilmiş bir bu dövüş kalmış. Gidip bayılmasın g4 bitince.

Kral haki saldırılarının baya etki ettiğini gördük. G4 açmamış haliydi bir de. G4 ile bence yenmesi lazım ama snake man formunda olması düşündürüyor bir. Belki yeni bir şey gösterir dediğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık