Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş biraz daha uzun sürse daha da güzel olurdu ama yine bir heyecan yaptırdı.

Şimdi bazıları yine ofansif algılayacak ama buradaki ifade hala kafa karıştırıyor. En iyisi orjinal çeviriyi de beklemek.

Ayrıca dikkatimi çeken bir şey var.

Zoro saldırılarının isminin başına King of Hell koymaya başladı. Enma'nın isminin King of Hell olduğunu geçen bölüm görmüştük. Hatta Zoro özellikle o ismiyle onu anmıştı.


Bunlar güzel tüyolar bence.
Kılıcı kontrol altında tutması için sürekli haki basarak tatmin etmesi gerekiyor. Hakisi biterse ölebilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Uzaktan bişeler atıyordu ama onun da bir esprisi yoktu. Geride tutan şey meyvesi resmen. Dayanıklılığı ırktan dolayı zaten çok yüksekken antik zoana gerek yok ki. Diminishing return yersin o raddeden sonra.
Aslında attığı şeylerin esprisi var. King zoro o ateşleri haki kaplı kılıçla durduruyor sanıyor. Zoro ise ateş kesme tekniği ile kesiyor. Son sayfada kingin şaşırma sebebi de bunu yeni anlamış olması. Zoro magmayı kesip önüne çıkınca şaşırdı. Adam zoronun ateşi kesebildiğini görünce şok geçirdi :D Kinemon da 20 yıl sonraya gittiği için ateşin kesilebileceğini hayatı boyunca muhtemelen düşünmedi :D
 
Kılıcı kontrol altında tutması için sürekli haki basarak tatmin etmesi gerekiyor. Hakisi biterse ölebilir.
He yine aşağı çekiyor Zoro'yu yani. Zoru ne o zaman Zoro'nun, kenara bıraksın Enma'yı. Sürekli haki basarak kontrol altında tutmaya çalışıp ekstra zora giriyor haki harcıyor.

Teknik isminin başına konulan isimden tut, bu ifadeye kadar her şeyi anlatıyor durum. Hala belli bilinçle yapmadığını düşünüyorum. En azından bu şekilde bir mantığa oturur kral haki kullanması Zoro'nun.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Odenin domuzu kestiğindeki slash bütün şehri gezip çıkmıştı devasaydı öyle bişey bekliyordum zoronun son saldırısından fakat slashleri hep güçsüz kalıyor. King nasıl bitti tükendi onu da anlamadım. Mihawkın slashlarına bakıyorum kılını kıpırdatmadan attığı slashler devasa. Birde zoro ve mihawk flashbackleri bekliyodum bu dövüşte. Neyse
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık