Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1033 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üşenmesem balıkadam arcına bakıcam kaç yılındaydı diye muhtemelen 2011 2012 falandır 4 sene üye olmadan okudun ha vay anasını helal olsun.
İnanmak zorunda değilsin arkadaşım. Hadi balıkadam adası kısmını uydurmuş olayım. Yazının ana fikri o değildi zaten.
 

Sebebini açıklıyorum mantıklı cevap veren yokki. Alın manga sayfası. Tek kılıç ile yenemediği adamları üç kılıç ile tekliyor. Killer dövüşü de buna örnek...
Asura halisi ise üç kılıçlı halinden daha güçlü. Bu mantıkla tek kılıç ile sağ kol yenen adamı yonkou ile kıyaslanması neden abes olsun.

Kılıçlarını alır öyle yener o zaman deriz ki yonkou ile arasında ciddi fark var.
Bir dakika yorum ciddi miydi ?

Şimdi anladın mı @Mr.Bushido :ehe:
 
İnanmak zorunda değilsin arkadaşım. Hadi balıkadam adası kısmını uydurmuş olayım. Yazının ana fikri o değildi zaten.
İnanmıyorum tabi uydurma argumanlarla ana fikri destekliyon. Ana fikrinde de yanlissin zatende ona cevap vere vere bıktım. Birde sana vermiyim dedim.
 
Herkesin deliler gibi power uplar aldığı arc'ta Zoro aldığı power uplar ile sağ kol seviyesinden yine sağ kol seviyesine çıkacak. Ama dur King, Amiral seviyesi çıktı.
Aynen durum bu güzel özetlemişsin. Deseler ki Zoro en güçsüz sağ koldu, bunada eyvallah diyeceğim ama mevzu Zoro olduğunda güçsüzlüğün bahsi dahi açılamaz. :D

''Yazar şimdiden Fujitora'yı karşısına çıkarmıyor Zoro'nun, çünkü daha güçlenmesi gerek '' diyen tek bir kişi bulamazsınız. Çünkü senaryo gereği Zoro'nun yenilme gibi bir lüksü yok.

Luffy ve Zoro'yu bir salın arkadaşlar bunlar en tepeye tırmanacak karakterler, bırakında şuan güçleri ne oranda sağlıklı bir şekilde değerlendirebilelim. Olmadığı biri gibi gösterince ne oluyor anlamıyorum hiç.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık