Daha çok dalga geçerizMillet bu kadar dalgaya alıyor ya Raizo vs Fukurokuju'yu. Oda, One Piece tarihinin en iyi dövüşü olarak önünümüze koysa ne olay olur. Merak ediyorum bu dalgacı tayfanın tepkisi ne olurdu acaba?

Daha çok dalga geçerizMillet bu kadar dalgaya alıyor ya Raizo vs Fukurokuju'yu. Oda, One Piece tarihinin en iyi dövüşü olarak önünümüze koysa ne olay olur. Merak ediyorum bu dalgacı tayfanın tepkisi ne olurdu acaba?
Eğer çizerse ciddiye alınamayacak kadar komik bi dövüş olur diye tahmin ediyorum. İnsanların tüm ninja fetişlerini tek dövüşe sığdıracak adam.Millet bu kadar dalgaya alıyor ya Raizo vs Fukurokuju'yu. Oda, One Piece tarihinin en iyi dövüşü olarak önünümüze koysa ne olay olur. Merak ediyorum bu dalgacı tayfanın tepkisi ne olurdu acaba?
Narutodaki savaşların onda biri kadar bile olsa harika olur.Millet bu kadar dalgaya alıyor ya Raizo vs Fukurokuju'yu. Oda, One Piece tarihinin en iyi dövüşü olarak önünümüze koysa ne olay olur. Merak ediyorum bu dalgacı tayfanın tepkisi ne olurdu acaba?
Senden bunu beklerim zatenDaha çok dalga geçeriz![]()
Benim kaynak şunu atmıştı oysa:
Böyle bir şey olursa ben forumdan şu şekil uzarım.Benim kaynak şunu atmıştı oysa:
![]()