Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1030 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc Kizaru gelse manga satış rekorları kırar. Lucci bile interneti ayaklandırdı. Keşke olsa. :D
Herhalde çoğu güzel şeyi son arca saklayıp paranın içinden geçmek istiyor gibi görünüyor.
Düşünsene tek arc içinde tüm amiraller,kalan eski yonkoular ve yeni yonkoular,yeni silah, schibukailer,devrim ordusu ve daha niceleri tek bir arcta birbirlerinin içinden geçiyor.:at:
Adam pastayı dilim dilim vermek yerine tüm pastayı birden önümüze koyacak.
 
Bu kaido bana vursa ben bile ölmem herhalde.
Luffy ile son karşılaşmasında Kaido'nun Luffy'i öldürmesine iç güdüleri izin vermedi bence, o yüzden direkt öldürmek yerine Onigashima'dan attı. Kaido'nun asıl amacının One Piece ya da benzeri bir şey olmadığına da eminim, o dünyanın görüp görebileceği en büyük savaşta efsanevi bir ölümü arzuluyor ve tüm planları bu amacına hizmet ediyor. Savaşın sonlarına doğru Luffy ilgisini çekmeye başladı. Luffy bu serinin en sevdiğim karakteri ama yonkou seviyesini, Kid ve Law gibilerine kaybettiren kitleyi görünce Kaido'nun bile yenilmesini istemiyorum bu saatten sonra... Denk bir mücadelenin sonunda Kaido kendisi savaşmaktan vezgeçseydi keşke...
 
Millet bu kadar dalgaya alıyor ya Raizo vs Fukurokuju'yu. Oda, One Piece tarihinin en iyi dövüşü olarak önünümüze koysa ne olay olur. Merak ediyorum bu dalgacı tayfanın tepkisi ne olurdu acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık