Suit giyerse bir konuşma bekliyorum Suitlerde kulaklık var belki telsiz de vardır.Judge odaklı bir bölüm bekliyorum.
Hacı balıkadamların yapması gereken tek şey suyun derinliklerine doğru yürümek.Benim anlamadığım bmnin oradaki kaostan bu balıkadamlar ve germa nasıl kurtuldu açıklama yaptılar mı hiç ben mi gözden kaçırdım.
Balıkadamların olayı basitti zatende hani öyle bi algı yaptı orda sanki imkansız bir kaçışmış gibi gösterdiler yok etraf sarıldı deniz suyunu bile ısıttı adamlar falan sonra biz kaçtık kolayca demeleri basite kaçtı sankiHacı balıkadamların yapması gereken tek şey suyun derinliklerine doğru yürümek.
Germa ise muhtemelen gemisiyle beraber kaçtı gitti.
3 kılıç stilini artık koltuk altına aldığı kılıçla yapar.Ben Kingin Zoronun sol kolunu keseceğini düşünüyorum.
Zoro üç kılıç stili için başka uzuv bulmak zorunda kalır.Birkaç adayım var bununla ilgiliBen Kingin Zoronun sol kolunu keseceğini düşünüyorum.
Artık fen ve bilim çok ileride o yüzden merak etme Zoroya yeni bir kol bulmak sorun olmaz.3 kılıç stilini artık koltuk altına aldığı kılıçla yapar.
Bence diğer gözünü kesecek Zoro'da kör bir şekilde sezgileriyle dövüşecek.Ben Kingin Zoronun sol kolunu keseceğini düşünüyorum.