Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1029 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüş sırasında Sandai Kitetsu kırılıp Zoro o yüzden kolunu kaybedebilir.

Tabi kolu koparsa bir şekilde yeni kol alması lazım okur gelecekte. Belki SMILE ler ile şansını dener ve kol gibi kullanabileceği yeni bir parça alır.
Ben Queeninki gibi mekanik bir kol kullanacağını düşünüyorum, yada belki bir hayvan kolunu monte edebilir ona Law. Gerçi bu konuda başka teorilerimde var.
 
İpuçlarına bakacak olursak Luffy'nin Shanks'ın kolu için ağladığını görüyoruz. Burada olması muhtemel tek kol kesme olayı Killer vs Hawkins olayında yaşanabilir. Kid'in sol kolu olmadığı için Killer, Hawkins'in sol koluna saldırmış olabilir. Diğer ihtimaller de şunlar; King, Zoro'nun kolunu almıştır ve Zoro ağlıyor olabilir. Sanji, Queen'in kolunu almıştır ve Queen ağlıyor olabilir. Yada Queen, Kaido'nun sol koludur ve Sanji, Queen'e öyle bir tekme atmıştır ki cesedi çatıya ulaşır ve Kaido ağlamaya başlar. Diğer ihtimal Raizo, Fukurokuju'nun kulak memelerini keser Fuku reis kulak memeleri için göz yaşı döker.

Diğer ipucunda Stich kafasını duvarlara vuruyor ama duvara zarar veremiyor buradan da Queen'in, Sanji'ye yaptığı saldırılarının zarar vermediği sadece hafif yerinden oynattığını çıkardım.
Şu sol kol detayını efsane yakalamışsın.
 
Kid, Big Mom'a nesi var nesi yoksa saldırdı ama Kid'in hiçbir şeyi olmadığından Big Mom'a etki etmedi bu saldırı ve Big Mom karşı saldırı yapıp Kid'in diğer kolunu da kesti. Kid ağlıyor.
 
bölümleri okurken dikkat ettiğim bir şey kaidonun atakları direkt yemesi. Mesela kaçındığıda oldu ama nedense bigmom gibi savunmuyor öyle kollarını açıyor gel vur diyor resmen. Luffy zarar verdiğinde de öyle. Çok enteresan.
 
Belki Hawkins'in kolu kesilmiştir. Kid kolsuz olduğu için zarar gören Hawkins olacak. Tabi saçma sapan bir ipucu olma ihtimali daha yüksek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık