Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Bu dövüş tarzı Daz Bones gibi olacak gibi görünüyor. Zaten King'in de kılıç ustası olmamasına vurgu yapıldı dövüş benzerliği de var.
Benzerlikler var çizimlerde falan, zaten Zoro'nun babası Wano'dan gibi görünüyor eğer çok büyük bir sürpriz çıkmazsa. Hocasının Dojo işareti de vardı üzerlerinde...
Yani eskisi gibi bir flashback görebiliriz. Zoro en son hocasının sözlerini hatırlıyordu Daz Bones dövüşünde, peki Zoro'nun o yaşlardan önce ki halini hiç hatırlamıyoruz sanki gökten düşmiş bir vaziyette ortaya çıkmış biri gibiydi. Yani daha öncesini hatırlarsa hikaye farklı bir yere gidebilir bu konuda. Şurada dediğim sahneler...
Dof'a gelmedi böyle sağ kol.

Yok okudum yazını,dövüşler benzer ya.Zoro'da Mihawkla olan eğitimini bir hatırlar işte bu dövüşte.Öyle bir şey olursa,sana geleceğim ilk zaten :ehe:
Zoro eğitimi hatırladı işte Pica da ufak olsa da, artık daha eksi hikayeye gitmesi lazım. Muhtemelen Wano da olan Zoro nasıl oldu da 4 denizde kendini buldu?
Yani Zoro'nun en düşük yaşı olarak Dojo'ya gittiği dönemler biliniyor, onun öncesi hakkında hiç bir olay yok. Daha çok bu konu üzerine gidilebilir. Mihawk artık denize açıldı. Konuşmalarımızda da yazmıştım, ben daha çok bu arc sonu ya da sonlarına yakın bir zamanda bir flasback bekliyorum. Sadece Mihawk ile ilgili değil eski Shichilerin durumu, Devrimciler, Karasakal hatta Shanks bile olabilir tek veya 2 bölüm olarak. Çünkü bu arc sonu artık tayfa Yonkou olacak bu tayfa. 2 tane Yonkou düşecek eğer BM olayında araya başka bir olay girmezse. Yani bu arc sonu devrimciler ve hükümet arasında ki olay yanında eski Shichilerin bu süreçte ne yapacağı durumu da aöığa kavuşturulur.
Dof'a gelmedi böyle sağ kol.
Övünce fan oluyorum o yüzden saldım, Zoro'nun zirve dövüşü Daz Bones dövüşüdür.
King olursa bu arc sonu onu söylerler artık.

Eee demek zorlandığı için kullanıyor demen lazımdı o zaman dalga geçmesi ne alaka? :D
Zorlanacağı bir dövüşte dalga geçemez diye bir kural mı var olası bir senaryo söyleyeyim ;
King seni öldüreceğim demiştir Zoro da kılıcını yerden alıp bir saldırı yapıp en azından kılıçla ölmeme izin ver demiş olabikir

Zorlanacağı bir dövüşte dalga geçemez diye bir kural mı var olası bir senaryo söyleyeyim ;
King seni öldüreceğim demiştir Zoro da kılıcını yerden alıp bir saldırı yapıp en azından kılıçla ölmeme izin ver demiş olabikir
Zorlandığı an dalga geçerse kendi dalga geçilecek hale düşer. Ben sana örnek vereyim mesela...

O yüzden Zoro dalga geçmekten ziyade zorlanıyordur şuan, öyle değilse sonu yukarıda ki gibi olacak net olarak...

Zorlandığı an dalga geçerse kendi dalga geçilecek hale düşer. Ben sana örnek vereyim mesela...

O yüzden Zoro dalga geçmekten ziyade zorlanıyordur şuan, öyle değilse sonu yukarıda ki gibi olacak net olarak...
Kingin daha ciddi olarak dönüştüğünü bütün gücünü ortaya çıkardığını sanmıyorum daha işin başındayız zorlanmalar başlamamıştır ayrıca alabasta arcından başka bir arc okuduğunu sanmıyorum her yere atıyorsun bu postu :D :hhh:

Son düzenleme:
Kingin daha ciddi olarak dönüştüğünü burun gücünü ortaya çıkardığını sanmıyorum daha işin başındayız zorlanmalar başlamamıştır ayrıca alabasta arcından başka bir arc okuduğunu sanmıyorum her yere atıyorsun bu postu :D :hhh: