Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido, King ve Queen için Zoan uyanışı felan bahsediyorlar sizce olur mu?
Queen hibrid moda çok erken geçti, yeni göstereceği tek bir şey var oda uyanış olur. King'de Kral haki çıkmazsa ondada uyanış çıkar ama herif daha hibrid açmadı. Bence Kral Haki çıkar King'de. Kaido'nun ejder formu çok yetersiz. En güçlü canavarın uyanışı olmaması bence imkansız

Birisi bana Kaido'nun adayı neden taşıdığını açıklayabilir mi? Amaç ne lan ben mi kaçırdım panelleri bilmiyorum ki :S

hocam yeni bir yarımada oluşturacak bu vesileyle geçiş ücreti alacak gemilerden. Hatta performans sahnesinden de anons etmişti kanal onigashima projesini isteseler de istemeseler de yapacağız diye.

Mihawktan Eğitim aldı ve doz bones dan beri sınırına hiç gelmedi . Kingi yenecek
Seride gördüğümüz kadarıyla Yonkou düzeyindeki sağ ve sol kollarda birbirlerine karşı denk olduklarını gördük. Katakuri, Marco, King'in olası eşleşmelerde kimin yenebileceğini tahmin etmek açıkçası belirsiz duruyor.
Kaido düştükten sonra Luffy'ye gerçek anlamda bir Yonkou olarak görecek isek Zoro ve Sanji'yi Sağ ve Sol Kol olarak görmek hiç kimseyi şaşırtmaz herhalde. Yonkou ikinci adamları arasında şu kişi şunu yener diyebileceğimiz biri olmadığından(dövüşlerini gördüğümüz); en azından arc sonunda hasır şapkaların alacakları güç artışında, Zoro'nun bir sağ kol seviyesine çıkması ona eksi yazmaz tam tersi onun için ciddi güç artışı demek olur.

Yav şu arc ın savaşlarını en başından çöpler çöplerle güçlüler güçlülerle meydan savaşı gibi yapsa efsane olurdu bm tayfasınıda getirmeyecekti tabi. Düşünsenize; iki savaş eydanı var birinde gifterlar ve altı ile savaşan samuray ve kidin lawın tayfa üyeleri, diğer meydandada
Bir tarafta kınlar kid killer law marco yamato ve mugivara tayfasının tamamı karşılarında hawkins apoo numbarslar uçan altılı yıkımcılar ve kaido
Kaidoyuda keşke en baştan law kid lıffy ve yamato indirseydi bence daha güzel olurdu yeni nesil öne çıkardı falan işte.gereksiz uzatmaları bir bitiremedi şu oda

Queen hibrid moda çok erken geçti, yeni göstereceği tek bir şey var oda uyanış olur. King'de Kral haki çıkmazsa ondada uyanış çıkar ama herif daha hibrid açmadı. Bence Kral Haki çıkar King'de. Kaido'nun ejder formu çok yetersiz. En güçlü canavarın uyanışı olmaması bence imkansız
Queen hibrid formda sanji süit bile giymedi hala
King daha hibrite geçmedi ama bizim zoro adama bari kılıçla öldür beni ağam diyor ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık