Kendi içinde mantıklı.Skypiea arcta Usopp yüzüyordu sonra dibe vurup düştü falan unutuldu mu ? Oda’ya göre bulutlar yatak kıvamında şeyler seride birde yorgan lazım.Bir bana saçma geliyor galiba bu bulut çıkarıp uçma yada bulutlara ip atıp uçma
Yüzde %20 falan gücü kalmıştır![]()
Kaçmaya gerek yok demiyor mu orada?Zoro'ya denk gelen Franky mevzuya el atmayı teklif eder, Zoro ise ihtiyaç duymadığını ve bunu aklından çıkarmasını söyler.
Aynen şimdi sen diyince kafamda canlandı. Kaido azıcık zayıflamış o yüzden bir kaç kaya dökülmeye başladı ama hala son sürat Wano'ya doğru gidiyor büyük ihtimal. Luffy ile savaşından geleceği hal ile bir kıyas oluşturtacak büyük ihtimal.Kaido zayıfladıkça bulutları da zayıflıyormuş, Luffy kafasına vurduğunda Momo da Kaido'dan gçlü bulut yaratır işte
Kaido zayıflayacak iyice seninki öyle son darbeyi vuracak hatta yardım da alır yine.Rüyalar bir sonraki arca kaldı.Ama merak etme Oda’nın emriyle olur bu işler er yada geç.Aynen şimdi sen diyince kafamda canlandı. Kaido azıcık zayıflamış o yüzden bir kaç kaya dökülmeye başladı ama hala son sürat Wano'ya doğru gidiyor büyük ihtimal. Luffy ile savaşından geleceği hal ile bir kıyas oluşturtacak büyük ihtimal.![]()
O zaman ince sesini değiştirmek için Batman gibi maske takıyor demek ki. Maskesini parçaladığı için Zoro'yu affetmemesi de yerli yerine oturmuş olur böylece. :dKing, pica'nın abisi hadi bakalım ahaha
Sümük diyince akla önce Servet Çetin gelir, sonra Momo.Kaido bi hınkırsa momo boğulur lan adam 10 metre. Sümüğü momo kadardır.
Arkadaş ne kadar zorunuza gidiyor yahu vallahi inanamıyorum size ha.Kaido zayıflayacak iyice seninki öyle son darbeyi vuracak hatta yardım da alır yine.Rüyalar bir sonraki arca kaldı.Ama merak etme Oda’nın emriyle olur bu işler er yada geç.