Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Vay be, gözlerim yaşardı. Bir amiralcinin Beyazsakal'ın ağır yaralı olduğunu savunduğunu da mı görecektim? :oops:
Etkisi çöp olmuyor, ama Kaido'nun aldığı darbelere kıyasla daha az oluyor.
Güldürdün. Ben körü körüne bir şey savunmadım ki hiç bir zaman sizin gibi yav :D
WB savaş boyunca bin tane hasar aldı, kusura bakma Kaido'nun aldığı darbeler kıyasla çok az kalıyor. Kaido'nun da öyle içinden bıçakları geçirseler sana katılırdım. Ama adam sertliğiyle korunuyor zaten. Senin kıyas mekinazmasını çözemedim.

Gülsek mi ağlasak mı bilemedik.
Şu saatten sonra güleriz :ehe:

Güldürdün. Ben körü körüne bir şey savunmadım ki hiç bir zaman sizin gibi yav :D
WB savaş boyunca bin tane hasar aldı, kusura bakma Kaido'nun aldığı darbeler kıyasla çok az kalıyor. Kaido'nun da öyle içinden bıçakları geçirseler sana katılırdım. Ama adam sertliğiyle korunuyor zaten. Senin kıyas mekinazmasını çözemedim.
Sadece darbe almak olarak bakmamak lazım, darbe artı aralıksız dövüşmesi artı belki adayı taşıması vesaire. Sonuç baya zayıflamış adam.

Momo'nun Onigashima'yı taşıma muhabbeti aklıma Kazekage vs Deidara'yı getirdi. Gaara kalan son gücüyle kumları köyün üzerinden çekip olası zararı engellemişti.

Yaşlı Beyazsakal o çöplerden aldığı darbelerle bile delik deşik oldu.
Onlar yerine kınlar, novalar, Yamato ve Luffy ile dövüşseydi ve bir yandan da sürekli meyvesini kullanmak zorunda olsaydı ne olurdu?

Montana

Yaşlı Beyazsakal o çöplerden aldığı darbelerle bile delik deşik oldu.
Onlar yerine kınlar, novalar, Yamato ve Luffy ile dövüşseydi ve bir yandan da sürekli meyvesini kullanmak zorunda olsaydı ne olurdu?
WB Kizaru, Aokiji, Akainu gibi isimlerle de karşı karşıya geldi. Hepsinden Akainu gibi ölümcül hasar almadı ama Kizaru falan da vurdu adama. Yani Kaido olsam, bana sorsalar üç amiral+denizcilerle mi uğraşacaksın yoksa kınlar+novalar+yamato mu diye seçeceğim şık belli olurdu.

WB Kizaru, Aokiji, Akainu gibi isimlerle de karşı karşıya geldi. Hepsinden Akainu gibi ölümcül hasar almadı ama Kizaru falan da vurdu adama. Yani Kaido olsam, bana sorsalar üç amiral+denizcilerle mi uğraşacaksın yoksa kınlar+novalar+yamato mu diye seçeceğim şık belli olurdu.
Kizaru da tüm gücüyle, Beyazsakal'ı devirmek için elinden geleni yaparak savaştı sanki. Gevşek gevşek iki lazer atıp gitti. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık