Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre olayı Mihawk ve Zoro'da zoro'nun kollarını açmasına benzetiyor da olay onun gibi değil bence. Gereksiz bir muhabbet. Bunun bir benzerini Sanji söylediğinde de gömmüştüm elemanı. Boş muhabbetlere çok giriyorlar.

Edit: Bir de seni affetmem var, ulan salak adamın seni öldürmesini bile engelleyemediğin için kılıcımı ver falan yapıyorsun neyi affetmeyeceksin ?
Spoilere göre evet Mihawk olayıyla alakası yok ama bölüm çıksın hele. 2vs1 'den beri spoilerlara güvenmiyorum :artiz:

Sağ kollar boş adam değil Kata etkilendi de Luffy'i saldı. Yamato kullanıyorken Kata gibi canavarın h.haki kullanmama olasılığı yok.

Neyse Zoro meselesi mutlu etti. Zombi Ryumaa'dan sonra ilk defa zorlanacağı rakip buldu kendine.

Zoro'nun yalvarmasıyla ilgili mesajlardan poşet muhabbeti etkisi aldım. Abartmayın adam beni öldüreceksen kılıçla öldür diyor. Ne var bunda?

Zoronun savaşı sanjiden önce gösterilmiş Hmmmm assolistler sondan mı geliyor baştan mı acaba?

Vay be o kadar dayak atınca kaido etkilenmişe benziyor, katakuri gibi döverken yorulup kaybedecek herhalde.
King bakalım ne çıkacak

Kaido'ya acıyacağım hiç aklıma gelmezdi de bu adam daha napsın bi gıydan boyuna savaşıyor. Adamın ne yenilenme ne dinlenme hakkı var önüne geleni şamarlıyor ama nafile luffy zaten npc gibi bayılsa da ölse de yeniden geliyor bir şekilde , ee kını ayrı, süpernovası ayrı, yamato'su ayrı ee hangi biri ile baş etsin. Kaido içinden bıghhhtıkkk ya bıgthıkk demiyorsa şerefsiizm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık