Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temel ile Cemal bir gün kahvaltı yapmaya gitmişler. Pek de sosyetik bir yermiş. Cemal başlamış yemeye. Temel bir türlü çatalı zeytine geçirip de yiyememiş. Epey bi uğraşmış ama nafile. Bunu gören Cemal çatalı zeytine geçirmiş ve böyle yapacaksın bak demiş. Temel de" Ula ben yordum sen yakaladun. Yoksa o kadar kolay midur saniyisun?"

Luffy her türlü onursuzluğu yaptı birkaç arc’tır ama rakibe de karışmıyordu. Başkası dövüşe müdahale edince kata özür diledi luffy yine de “olur öyle şeyler korsanız biz” diyordu.

Zoro alışık değil böyle şeylere. Wanoya gelirken onurlu samuray duellosu hayaliyle gelmiş. Karşısına kılıç hırsızı denk geldi.

Böyle bi lafı bence mangaka çok erken kullandı. Kata karşısındaki luffy gibi dayak manyağı olsa ve kanlar içinde ama temiz bi sırtla dimdik dururken elinde kılıçla dövüşü bitirmek istese benim hoşuma gidebilirdi. Bu ne lan daha yeni başladınız?

Zoro bu savaş icin ölümü göze aldı oyun oynamiyolar sonuçta king kaido gibi adamı yapmak için hayatta bırakmaz zoro'yu
Zoro'nun adadan düşmesi ölümü demek ki adam savaşarak ölmek istiyo bunu kılıcla yap demesi bundan bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık