bizde yamato nasıl tuttu koca yonkoyu diyoruz, adam %10'la savaşıyormuş, yazık valla, adam canını dişine takmış, adadakileri şehre taşıycam diye uğraşıyor, luffy de sivrisinek gibi musallat olmuş%90 ı gitmiş diyor Yamato.

bizde yamato nasıl tuttu koca yonkoyu diyoruz, adam %10'la savaşıyormuş, yazık valla, adam canını dişine takmış, adadakileri şehre taşıycam diye uğraşıyor, luffy de sivrisinek gibi musallat olmuş%90 ı gitmiş diyor Yamato.
Kaido dövüşlerde yorulduğu için bulutlar dalgalanmamış mı? Ben mi yanlış anladım?Bu ada uçurtma olayında Kaido'nun yorulduğu netleşirse, Doflamingo gözümde daha da büyürÜstelik kaido sadece ada uçururken, doffy tüm adadaki insanları kontrol altına almaya da çalışıyordu.
Her zaman böyle olur,Luffy hep bu tarz galibiyetler alır.Oda'nın hikaye kurgusu böyle.Kaido'nun tam gücünde olmaması beklenen bir şeydi. Luffy fanları kusura bakmasın ama Kaido'da önemli ölçüde yorulmuş belli ki. Yüzde yüzünde bir Kaido'yu Luffy'nin almasının imkanı yok zaten.
Öyle öyle hahhahahaabizde yamato nasıl tuttu koca yonkoyu diyoruz, adam %10'la savaşıyormuş, yazık valla, adam canını dişine takmış, adadakileri şehre taşıycam diye uğraşıyor, luffy de sivrisinek gibi musallat olmuş![]()
Spoiler konusunda net bir ifade yok sanırım Kaidonun niye zayıfladığı ile ilgili. Bölüm çıkınca anlaşılır artık.Kaido dövüşlerde yorulduğu için bulutlar dalgalanmamış mı? Ben mi yanlış anladım?
Bu burun sürtülmesi değil ama yüzsüzlük sınırsız hakkım var bir kere diyor.Her zaman böyle olur,Luffy hep bu tarz galibiyetler alır.Oda'nın hikaye kurgusu böyle.
Ana karakterin burnunun sürtünmesini seviyor.
WCI Luffy>Şu anki Zoro mu o zamanAnladık ki Zoro power-up almadan sağ kol yenemezmiş.