Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle olsa çatıdayken “bırak o balyozu bak bende 3 tane var bi kılıcı ödünç vereyim onunla öldür” derdi. Kuma, aokiji ve kizaru’ya karşı böyle bişey söylememişti.

rakibin kılıç kullanmasını istemek tuhaf. Sanane nasıl dövüşeceğinden? Ancak Zoro için elinde kılıçla ölmeyi istemek normal bişey.
İlk gördüğümüzde 2 kılıcı birden aldı zaten. Onları geri almasına izin vermeden üçüncüyü de almış olabilir.
Bunlar boş laflar, Sanji de karnına darbeyi alınca kingden dur hayvan ne yapıyorsun öldürecen mi diyordu. Sanki lisede baloya gidiyor bizimkiler. Yok öldürmeyecekler dans edeceksiniz xD

Zoro sağ kol seviyesinde değildi bu net bir şey. Hala da o seviyede görmüyorum kendisini bu dövüş onun için cehennem olacak.

Luffy ya plot armor'unun farkında, ya da derdi Wano'yu kurtarmak falan değil. 27 kere Kaido'dan dayak yedi, hala ben teke tek kapışmak istiyorum diye geziyor.

Böyle laflar bana gelmez Reis ben çakarım lafımı, ne demek adam seni sürüklüyor diye beni şöyle böyle öldür demek. Saçma sapan bir olay ne gerek var. Adam seni sürüklüyor diye ölüyorsan öl yani.
Çabuk gömdün Zoro’yu.Öyle değil işte.Öleceğini sanınca kılıçla yap diyor biz boşa mı kılıç eskittik hesabı Samuray onuru meselesi.Bu kadarını ölürken diyemese kılıca kendini adamış olmaz Kuina meselesi yalan olur.Mihawk’a kılıçla beni kes diye böğrünü açınca boş yere takdir etmedi Mihawk.Orada ittirip suya düşürse Mihawk zoro aynı şeyleri söylerdi yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık