King'e duygu sömürüsü yapıyor ya, adamın vicdanı yok ki o numara onda işlemez.Zoro reis niye ölüm falan diyorsun hayırdır lan korkutma bizi![]()
Talk no jutsu(türkçesi:konuşma tekniği, yıldırma yememek için) one piece'te işe yaramazKing'e duygu sömürüsü yapıyor ya, adamın vicdanı yok ki o numara onda işlemez.
Böyle laflar bana gelmez Reis ben çakarım lafımı, ne demek adam seni sürüklüyor diye beni şöyle böyle öldür demek. Saçma sapan bir olay ne gerek var. Adam seni sürüklüyor diye ölüyorsan öl yani.Öleceğini kabullendiyse kızabilirsin de beni kılıçla öldür demesi değerini arttırır aksine.
Öyle olsa çatıdayken “bırak o balyozu bak bende 3 tane var bi kılıcı ödünç vereyim onunla öldür” derdi. Kuma, aokiji ve kizaru’ya karşı böyle bişey söylememişti.Bir olur, iki olur. Üç kılıcı da çaldırmak nedir ya? Bana hala ikincisini kastetmiş gibi geliyor.![]()
Yamato Doffy fanı çıktı artık bundan sonra Yamatocuyum.%90 ı gitmiş diyor Yamato.