Mangakanın Wano'ya mahsus böyle olması için bir ricası yok mu yani? Yoksa böyle ölümcül efektler Toei'nin bir anda mı kafasına dank etti... Bilmediğimden soruyorum.Yeni yönetmen yapıyor böyle.
Mangakanın Wano'ya mahsus böyle olması için bir ricası yok mu yani? Yoksa böyle ölümcül efektler Toei'nin bir anda mı kafasına dank etti... Bilmediğimden soruyorum.Yeni yönetmen yapıyor böyle.
Sanmıyorum olduğunu. Mangada çok sade geçen Killer vs Zoro savaşı, animede aşırı renkliydi. Toei'nin kendi b*ku bu rezillik.Mangakanın Wano'ya mahsus böyle olması için bir ricası yok mu yani? Yoksa böyle ölümcül efektler Toei'nin bir anda mı kafasına dank etti... Bilmediğimden soruyorum.
üst düzey yetenek lazım dağ gibi adamı ıskalayabilmek için zoro'nun en büyük yeteneği bu tür mucizeleri bence.Koskoca Kaido'ya yaptığı saldırıyı o mesafeden nasıl kaçırabiliyor?
Zoro ıskalamaz.üst düzey yetenek lazım dağ gibi adamı ıskalayabilmek için zoro'nun en büyük yeteneği bu tür mucizeleri bence.
Oluyor oluyor, yavaş yavaş.Zoro ıskalamaz.Oda ıskaladı.
Animede Kaido'nun saldırıdan sıyrıldığını göstermişler.Koskoca Kaido'ya yaptığı saldırıyı o mesafeden nasıl kaçırabiliyor?
Buna da sadece sen inanırsın zatenKaido ölmesin diye kaçırıyor![]()
Kılıca vurgu yapılmış zaten Zoroyu takan kimOrada ki sahne için yok Zoro'dan yok enma muhabbeti de dönmüştü. Mangadan da belliydi de... Toei'de Oden görselini koyarak şak diye yapıştırmış.:dd.d
Enma* diyelim saldırı demeyelim xdAnimede Kaido'nun saldırıdan sıyrıldığını göstermişler.