Who’s Who’dan meyveyi çalan Shanks değil mi zatenBu CP0 ne yapıyor? Karışıklıktan yararlanarak birçok önemli korsanı yok edebilirler. Ayrıca Shanks harbiden gizli işler çeviren bir adam olarak karşımıza çıkabilir.
![]()

Who’s Who’dan meyveyi çalan Shanks değil mi zatenBu CP0 ne yapıyor? Karışıklıktan yararlanarak birçok önemli korsanı yok edebilirler. Ayrıca Shanks harbiden gizli işler çeviren bir adam olarak karşımıza çıkabilir.
![]()
Nasıl?Lastik özelliği aktif olsa bile haki veya benzeri aldığı darbelerde kanatıyor.
Meyve hakkındaki bilgiler gizlidir. Taşıyan adam bile bir lastik meyvesi için parlak geleceğimi kararttılar diye isyan ediyor. Hasır şapka gizemi gibi meyve gizemi de bir avuç insanın bilgisi dahilindedir.Lastik meyvesi çok kıymetli olsaydı mariford savaşında elbet buna vurgu yapılırdı, o kadar üst düzey insanın bulunduğu yerde. Gel gör ki kral hakisine, dragonun oğlu oluşuna yapıldı.
Meyve hakkındaki tüm bilgiler kitaplarda yazıyor. Ope ope'nin nihai gücü bile. Gomu'nun da yazıyor olması lazım. Bu kitapları yalayıp yutan Karasakal var. Hiç yoktan açıkça dile getirmese de mesaj verecek kıvamda bir şeyler derdi.Meyve hakkındaki bilgiler gizlidir. Taşıyan adam bile bir lastik meyvesi için parlak geleceğimi kararttılar diye isyan ediyor. Hasır şapka gizemi gibi meyve gizemi de bir avuç insanın bilgisi dahilindedir.
Belki de meyvenin gizli bir gücü var ama kimse bilmiyor.Ama bana Joy Boy'a bağlanacak gibi geliyor bu meyva.Meyve hakkındaki tüm bilgiler kitaplarda yazıyor. Ope ope'nin nihai gücü bile. Gomu'nun da yazıyor olması lazım. Bu kitapları yalayıp yutan Karasakal var. Hiç yoktan açıkça dile getirmese de mesaj verecek kıvamda bir şeyler derdi.![]()
Bu belli değil, belki başkası çalmıştır ve Shanks'ın eline sonradan geçmiştir.Who’s Who’dan meyveyi çalan Shanks değil mi zaten![]()
Güçten ziyade Joy Boy'a bağlanır diye düşünüyorum ben de. Shanks'ın elinde barındırmasını da bir şekilde böyle bağlar. ?Belki de meyvenin gizli bir gücü var ama kimse bilmiyor.Ama bana Joy Boy'a bağlanacak gibi geliyor bu meyva.
Kesin değil ama muhtemelen Shanks.Meyve 12 yıl önce çalınıyor ve Luffy'de 12 yıl önce yiyor.Who’s Who’dan meyveyi çalan Shanks değil mi zaten![]()