Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017: Emirler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haksızlığa uğradığını düşünüyorsa, Hükümet için çalışmak istememesi gayet normal değil mi? Hükümet adamı suçlu bulmuş da, belki adam kendini suçlu bulmamıştır. Yargısız infaz yapılmıştır. Bunların hepsi olasılıklar dahilinde. Kuzan gibi Denizciler içinde en üst rütbelerden birine ulaşmış bir adam bile istifa edebiliyorsa, herkes edebilir.
Dikkat ettiğim birşey daha var.Meyve görevi Who's Who'ya verilmeyipte CO-9'a verilmiş olsaydı sadece Who's Who değil, CP-9'un bütün üyeleri cezalandırılırdı.Bu yüzden verilen meyveyi koruma görevi Who's Who için gizli bir görev olma olasılığını benim için daha da kuvvetlendiriyor.Çünkü sadece kendi cezalandırılmış gibi konuştu.

Meyveyi yanında götürüp savaşta kaybetme olasılığı yine düşük bir olasılık.Meyveyi donanmanın kalesinde saklayıp gitmek onun için hem daha güvenli bir seçenek hemde gizlilikle daha uygun bir seçenek bence.

Belkide Who's Who aptallık edip meyveyi yanında götürmüştür.Bakalım.Hep birlikte göreceğiz neler olacağını.
 
Meyveyi çalan Shanks konusunda 3 nokta var.

1.cisi: Shanks meyvenin Joy Boy a ait olduğunu biliyor ve Luffy bunu yediği için Luffy ölüp meyveyi kaybetmemek adına kolunu veriyor.

2.cisi: Shanks meyve hakkında zerre fikri yok.Onun için sıradan bir şeytan meyvesi.O sahnedede Luffy i kurtarmak için kolunu veriyor.

3.cüsü:Meyve hakkında bilgisi var.O sahnede Luffy nin sonraki Joy Boy olacağına inancı tam olduğundan Luffy i kurtarıyor.

3.cüsü çıkacaktır bana göre.

Bence Oda meyve hakkında bu kurguyu Shanks Asillerin başlarına gittiği dönem kurmuş olabilir.O sahne ile bağlantı kuracak.
 
Bi kışkırtma verdiler 6 ?(uzun sürdü yani) sürdü bu nedir kardeşim:bilmem:
Bölüm baya iyiydi ve Queenin hybrid formu baya sağlam gibi, Zoroda kürk ilacı kullanacakmış adam zaten maymunların arasında yetişti şimdide kürk ilacıyla maymana dönüşmese iyidir hmm belkide tilkiye dönüşür.:hmm:
Luffynin meyvesinin özel olduğu bence gayet açıktı ve çok karizma olacağını düşündüğüm kılıç kaplan meyvesi Whos who yu bir dişleğe çevirdi.
 
Evet malesef hikaye böyle ilerliyor. Bir arc önce Luffy, hak etmediği halde sağ kolu yendi. Kimsenin içine sinmedi ama yendi. Bu arc bize Kaido'yu yeneceği gösteriliyor. Eğer kaptanları Kaido'yu yenecek güçteyse Sanji ve Zoro'nunda sağ ve sol kolları yenecek seviyeye geldiklerine inanmamızı istiyor. Halbuki bize bu zamana kadar bu gelişime dair hiçbir şey göstermedi. Zoro en son Dressrosa'da Pica'yı yendi. Sanji en son WCİ'de Daifuku ve Oven'le aynı anda kapıştı. Bu adamlar ne ara Kaido'nun sağ ve sol kollarıyla kapışacak hale geldi. KF'deki herkes'de böyle düşünüyordur ama ben biraz farklı yorumladığım için aslında bizimkilerin o seviyeye yaklaştığını düşünüyorum. Şöyle ki Zoro vs Pica mücadelesinde bize 99 Milyon Beri'lik Pica gösterildi ve Zoro'nun çok zorlanmadan yendiği gösterildi. Birçok kişi aslında Pica'yı çok zayıf bulsada 800 metre boyunda bir deve dönüştü. Bir sahnede 525 Milyon Berilik Don Chinjao ve Yonkou devirecek güçte sayılan Elizabello'nun yumruğu sadece Pica'nın kolunu parçalamaya yetti. Zoro'nun gösterdiği güç aslında Don Chinjao'nun ve Elizabello'nun verdiği hasardan fazlasıydı. Yani Zoro aslında şu andaki ödülünden çok daha fazla bir gücü elinde barındırıyor ama Cracker'den zayıf diye nitelenen Doflamingo'nun adamlarından biri olduğu için Zoro'nun yendiği kişi aşağılanıyor.Sanji'ye bakıyorsun Punk Hazard'da Doflamingo'nun en sağlam adamlarından başında gelen Vergo'yla kapıştı. Yenilmedi ama yenmedi de ayağı çatlayınca adamı yerden yere vurdunuz. Bu seride küçük bir çatlağın lafı bile olmayacakken Sanji yerden yere vurulsada Vergo'ya kaybetmedi. Vergo çekilinceye kadar da dövüşmeye devam etti. Aynı Vergo o dövüşten ayrılıp bir yandan Law'a karşı diğer yandan da Smoker'e karşı savaşmış biri. Yani adam zayıf değil. Doflamingo Korsanları'nın hiçbiri zayıf değildi. Lao G, 525 milyonluk Don Chinjao'yu yendi. Yani tayfanın mücadele ettiği adamlar öyle basit güçte kimseler değildi. Benim bakış açımla bakan başka kimse var mı bilmiyorum ama ben tayfanın tamda olması gerektiği yerde olduğunu düşünüyorum yine de bize sadece Luffy üzerinden bunu gözümüze sokmasa ve tayfanın en azından canavarları olan Sanji ve Zoro'yu çizsin. Neyse devam edeyim Sanji, WCİ'de Daifuku ve Oven'le aynı anda kapışıyordu tam Big Mom Korsanları'nın en güçlüleriyle kapışıyor derken 300 milyon ödüllü olduklarını söyleyerek yine hevesimizi kursağımızda koydu Oda. Sanji'nin ve Zoro'nun çok güçlendiklerini bilsek de bize bu zevki yaşatmadığı için bir tereddüt yaşıyoruz malesef.
Ee bunların yanında Law ve Kid'in gelişmiş olması absürt kaçmasa gerek. Kid'in net gücünü bilmiyoruz ayriyetten o da Luffy gibi hapiste eğitim yapmış oldu.

Law, Doffy'den sonra daha fazla direnç dayanıklılık kazanmasının yanında Roomu daha aktif ve rahat kullanmaya başladığını gördük. Law zeki adam. İmparatorun çok çok daha fazla zorlacağını biliyor. Adada Luffy'i bekleme süresinde teknikte geliştirmiş olabilir. Keza yeni teknik curtain gördük. Belki hakiside daha fazla gelişim aldı. Belki Doffyde görünce uyanışa çalıştı. Çatıda Gamma Knife bu kadar erken kullandığı için bundan daha etkili yeni saldırı göreceğimizi düşünen okuyucular var. Big Mom karşısında daha net göreceğiz bunları. Olursa da absürt karşılamam. Law, Doffy'den biliyor gelişmesi gerektiğini. Her şeyin farkında olarak burada.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık