Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016: Ben O-Tama

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    281
Demek istediğini anladım. Evet red roc'la ilk karşılaşmasındaki bütün darbelerden daha fazla vurmuştur ama bence genel süreye baktığımızda kullanma süresi düştü teknikleri ryou haki yüzünden. Önceden 10 dakika kalıyorsa mesela g4te şimdi ryouyla 8e filan düşmüştür bence mesela bunu demeye çalışıyorum. Ayrıca konu Luffy'e niye geldi ya :D .
Aslında düşmemiş olabilir hatta artmış bile olabilir. Çünkü Hyogoro'dan daha az hakiyle daha uzun süre ve daha güçlü saldırılar yapmayı öğreniyordu Udon'da. Belkide 8 değilde bu süreyi 15 yada 20'ye yükseltmiştir. Aynen konu niye Zoro'dan Luffy'ye kaydı bende anlamadım. :D Hemen geri Zoro'ya bağlıyorum. Enma Luffy'nin ve Sanji'nin aldığı power uplardan daha iyi ve güçlüdür. Sanji'nin Suitiyle neler yapacağını görürsek belki bu fikrim değişebilir.
 
Naminin Ulti olan savaşı kısa olsada zeusun katkısıyla gayet güzel bitti.Muhtemelen çoğumuz Cp9 daki Kalifa ile savaşındaki performansi bekledi ama Ulti hem haki konusunda hemde meyvesi nedeniyle zorlu bir rakipti.Nitekim Ulti ile ilk dövüşünde daha büyük yıldırıma ihtiyaci olduğunu söylemişti.Zeus ün silahına monte olması çok daha iyi oldu.Daha kullanışlı bir hale geldi ve güç açığını kapatmada yardımcı olması.

Beni en çok etkileyen Zeusun namiye yardım etmeyi çok istemesi ve savaştaki özgüveni.Zeusun Big mom ile çoğu savaşta tecrübe kazanması nedeniyle cesurca savasmasi namiye tecrübeli bir yardımcı sağlamis oldu.Ben şahsen naminin aldığı yetenegi beğendim bundan daha iyisi olamazdı.

Usoppta mutlaka sağlam bir haki olayı yaşayacaktır.Gözlem tipi hakkında Dressrosada boşuna açmadı hakiyi.

Bao hung yakalamalari çok iyi oldu.Artik Tama savaşın seyrini kökünden etkiliyecek konumda.Kibidangoyu yedikten sonra bao hung görevini tayfanin lehine işler yaparak Kaidoyu çileden çıkartacak hatta cp0 bile bu durumda şok olacaktır.

Chopper zoroyu ayağa kaldırabilecek mi onuda merak ediyorum.Keske Marcoda yardim etse Choppera...

Son sayfada Hazır Kaido da hibrit forma girmisken yamatoda hibrit moda girseydi bölüm daha güzel biterdi.
Nami Ulti-çan'ı yenerek yonkou komutanı seviyesine ulaştı. Bir sonraki ark ise sağlam bir yonkou komutanı düzeyine gelişir ve final savaşında gücünün zirvesine ulaşır. H.haki bekliyorum ben kesin olarak. Manganın heroine'si ne de olsa.

Ama Yamato'da meyve beklemiyorum. Diş muhabbeti nedeniyle meyve var deniyor ama çok aklıma yatmıyor. Kaba kuvvet ile savaşan bir kadın olması fanservis adına daha ateşleyici bir unsur. Meyve büyüsünü bozar.

Usopp haki hususunda eğitim almalı, başka türlü anlık kahramanlıklar ile geçiştirip duracak. Tama da artık son vuruşu yapsın, kaç bölümdür koşuyorlar sahneye, ama yine de konuşamadı. Ama Zoro kalkar, Kaidou'ya bir kez daha gitmesini bekliyorum ama öncesinde King basamak olarak görev alabilir. Heyecan dorukta.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık