Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016: Ben O-Tama

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    281
Sana kim olduğunu gösterecek merak etme. Sadece izlemeye devam et.:mincika:

Vinsmoke Judge'yle birlikte seni de üzecek.

Seni de Zoro gibi bandajlayıp kılıç niyetine kullanacak :gamyon:
Bir insanın Sanji övmesi ya da Sanji'den bir beklentisi olması için 500 bölümdür Op okumamış olması gerekir. Oralarda kalsıysan söyle ona göre muamele edelim.

Kaido'ya meyve hasar vermedi. Enma hasar verdi. Enma>>>>Gomu Gomu No Mi.

Luffy yumrukla bile Kaido'dan kan aldıysa bu Gomu Gomu meyvesinin değil Luffy'nin başarısıdır. Lakin Kaido'ya, Wado İchimonji ve Sandai Kitetsu'yla değilde Enma'yla zarar veriyorsa bu Zoro'nun değil Enma'nın başarısıdır.

Luffy>>>>>>Gomu Gomu

Enma>>>>>>>>Sandai ve Wado'lu Zoro
Zoro'ya laf atıcam diye ne kadar Zor(o)lanmışsın öyle. Vah vah.
 
Bir insanın Sanji övmesi ya da Sanji'den bir beklentisi olması için 500 bölümdür Op okumamış olması gerekir. Oralarda kalsıysan söyle ona göre muamele edelim.
Sanki Sanji son 500 bölümdür hiçbir iyi iş yapmamış gibi konuşuyorsunuz sizde. Adam seviyorsa niye övmesin ki? Sana mı soracak kimden beklentisi olup olmadığını.
 
Naminin Ulti olan savaşı kısa olsada zeusun katkısıyla gayet güzel bitti.Muhtemelen çoğumuz Cp9 daki Kalifa ile savaşındaki performansi bekledi ama Ulti hem haki konusunda hemde meyvesi nedeniyle zorlu bir rakipti.Nitekim Ulti ile ilk dövüşünde daha büyük yıldırıma ihtiyaci olduğunu söylemişti.Zeus ün silahına monte olması çok daha iyi oldu.Daha kullanışlı bir hale geldi ve güç açığını kapatmada yardımcı olması.

Beni en çok etkileyen Zeusun namiye yardım etmeyi çok istemesi ve savaştaki özgüveni.Zeusun Big mom ile çoğu savaşta tecrübe kazanması nedeniyle cesurca savasmasi namiye tecrübeli bir yardımcı sağlamis oldu.Ben şahsen naminin aldığı yetenegi beğendim bundan daha iyisi olamazdı.

Usoppta mutlaka sağlam bir haki olayı yaşayacaktır.Gözlem tipi hakkında Dressrosada boşuna açmadı hakiyi.

Bao hung yakalamalari çok iyi oldu.Artik Tama savaşın seyrini kökünden etkiliyecek konumda.Kibidangoyu yedikten sonra bao hung görevini tayfanin lehine işler yaparak Kaidoyu çileden çıkartacak hatta cp0 bile bu durumda şok olacaktır.

Chopper zoroyu ayağa kaldırabilecek mi onuda merak ediyorum.Keske Marcoda yardim etse Choppera...

Son sayfada Hazır Kaido da hibrit forma girmisken yamatoda hibrit moda girseydi bölüm daha güzel biterdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık