Feitan 28 May 2021 #14 1 bölümde 3 ölüm görmüş olabiliriz. One Piece için tarihi bir bölüm. 2 tanesi bile ölse yeterli . Genel olarak beğendim.
1 bölümde 3 ölüm görmüş olabiliriz. One Piece için tarihi bir bölüm. 2 tanesi bile ölse yeterli . Genel olarak beğendim.
nuni 28 May 2021 #15 Kaido Kinemon'a ne kinlenmiş arkadaş. Kinemon bu darbeden sağ çıkmış olsa bile(bu seride Pell bile ölmedi); kalan hayatını Gaimon modunda devam etmesi pek muhtemel.
Kaido Kinemon'a ne kinlenmiş arkadaş. Kinemon bu darbeden sağ çıkmış olsa bile(bu seride Pell bile ölmedi); kalan hayatını Gaimon modunda devam etmesi pek muhtemel.
Mcgill 28 May 2021 #18 Alpamis dedi ki: Zoro'ya helal olsun uykusunda küfür ediyor anonsa. Genişletmek için tıkla ... Uyanık yalnız . Gözü açık.
Alpamis dedi ki: Zoro'ya helal olsun uykusunda küfür ediyor anonsa. Genişletmek için tıkla ... Uyanık yalnız . Gözü açık.
Alpamis 28 May 2021 #19 YonToryu dedi ki: Uyanık yalnız . Gözü açık. Genişletmek için tıkla ... Kapalı gibi gözleri? Kaido Kin'e fena kinlenmiş. Acayip çizdi o sahneyi Oda. Yakın mesafe çizimi dehşet olmuş.
YonToryu dedi ki: Uyanık yalnız . Gözü açık. Genişletmek için tıkla ... Kapalı gibi gözleri? Kaido Kin'e fena kinlenmiş. Acayip çizdi o sahneyi Oda. Yakın mesafe çizimi dehşet olmuş.
Mcgill 28 May 2021 #20 Alpamis dedi ki: Kapalı gibi gözleri? Genişletmek için tıkla ... Sağa gözü açık ya dikkatli bakınca anlaşılıyor bana da kapalı gibi gelmişti.
Alpamis dedi ki: Kapalı gibi gözleri? Genişletmek için tıkla ... Sağa gözü açık ya dikkatli bakınca anlaşılıyor bana da kapalı gibi gelmişti.