Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de ondan bahsediyorum işte, bahanelerin komik değil :bilmem:
Ne bahanesi gördün anlamadım? Luffy'nin ben böyle bir şey düşünerek girişmiş olabileceğini söylüyorum. Hakisi bitmesi tabiki kabul edilemez. Orası ayrı tartışma. Bitmemeliydi. Ama Luffy bunu amaçlamış olabilir diyorum.
 
Yenilenlerin sürekli ayağa kalkması ölenlerin ölmek bilmemesi sıkmaya başladı gerçekten.. Gelecek bölüm de muhtemelen kinemon ve kikuya bandaj sararlar kanjuro ayağa kalkıp momo yu kovalar kinemon ve kiku da kanjuroyu kovalar. Ölmek bilmiyor arkadaşlar.
 
Kiku ve kanjuro öldü gibi. Öncesinde ashura ölmüstü. Kainemon fena yedi ama gram can kalmistir. Oda onu feda etmez bence.

Momo'nun duydugu ses denizle alakali herhalde ve luffy'de bir sekilde denizden yardim alicak, baglantili gibi.

Yamato kaido ile savasirmi bilmiyorum ama ne meyvesi yedi merak ettim.

Wano gözüktügü için sonlara geliyoruz yavas yavas ve asil savaslar baslayacak muhtemelen.

Kaido sanki yeni baslamis gibi luffy için uyanis yeter mi bilmiyorum ama teke tek alamaz. Zaten saçma olur.

Yavastan sanji de baslar artik ( wano arc'tan daha önemli bir mesele bence :) )
 
Ne bahanesi gördün anlamadım? Luffy'nin ben böyle bir şey düşünerek girişmiş olabileceğini söylüyorum. Hakisi bitmesi tabiki kabul edilemez. Orası ayrı tartışma. Bitmemeliydi. Ama Luffy bunu amaçlamış olabilir diyorum.
Hakisi bitmemiş ki zaten, neden yenildiğini Kaido söylüyor. Diğer mevzulardaki bahanelerinden bahsettim. Artı Kaido bu kadar net bir şekilde sopasını çatlatacak adama da böyle laflar çekmez ya elindeki meretin farkında değil yada haki efekti. Olur da Luffy o sopayı kırarsa Kinemon'un kafasına vurduğunda çatladı diye bahane üretebilirime getirdim eğer senin modu açarsam :hhh:

Who's Who beklediğimden iyi performans sergiliyor değinmeden geçmemek lazım.
 
Çok iyi bölüm. HİÇ beklemiyordum. Sürekli şaşkınlıkla ve :( yüz ifadesiyle okudum.

Kiku'ya çok üzüldüm gerçekten. Çok heyecanlanmıştım, karizmaya odaklanmıştım da yapamadı işte. Oden görüntüsü geldiğinden beri ölsün artık gözüyle baktığım Kanjuro bile son sözlerinde güzel konuştu. Kinemon ayrı zaten... Wano göz göre göre düşüyor. Momo'ya ne olur, Shinobu ne kadar halledebilir tek başına? Kaido'nun kini gibisi de gerçekten olamaz.

Kaido Joy Boy hakkında ne kadarını biliyor acaba? Luffy'nin Joy Boy olmaması mümkün, hatta Hükümet CP0 sayesinde içerdeyken Wano tamamen başka sebeplere dış dünyaya açılırsa Imu'nun Joy Boy olduğuna dair nereden nereye gideceği hiç belli olmayan bir senaryo okuyabiliriz gibi geliyor bana. Hiç dayanağı yok gerçi.

Çok iyi bölüm. Hiç ummadığım yerlerden vuruluyorum.
 
Kiku ve Kinemon ölecek gibi.. ordan burdan bi yardım gelebileceğinide sanmıyorum, Luffy nereye düştü onuda bilmiyoz şuan...
Seri meraklandırmaya başladı şu bölümle beraber, diğer bölümler durağan gibiydi biraz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık