Yamato tayfaya girebilmek adına aptallık sınırlarını zorluyor.yamato umarım o oyuncağı millete momo diye yedirebileceğini sanacak kadar gerizekalı değilsindir

Şu andan itibaren Hasır Şapka Korsanlarının 11. Üyesi Yamato'dur, Hayrlı uğurlu olsun.

Yamato tayfaya girebilmek adına aptallık sınırlarını zorluyor.yamato umarım o oyuncağı millete momo diye yedirebileceğini sanacak kadar gerizekalı değilsindir
İşine gelmeyince tartışmıyon zaten Ferit. Senin Zoro Killer'ın darbesine tek yemiş onu anlatıyorum.Sen ne anlatıyorsun ya, biz ne tartışıyoruz![]()
Zoro karnı acıktığı için düşüyor, mangaka çizmiş.İşine gelmeyince tartışmıyon zaten Ferit. Senin Zoro Killer'ın darbesine tek yemiş onu anlatıyorum.Hani bir kıyaslama yapmıştın ya. 90 bölüm önceki Luffy'nin yediği tek ile şu an Zoro'nun ve Law'ın net olmayan durumunu kıyaslıyon ya ben de sana 80 bölüm önceki Killer tekini anlatıyorum.
İddiaya girmiştik özellikle kafa durumunu belirtmiştim diye hatırlıyorum.
Zoro'nun bu durumuna en iyi bu şarkı gider.Zoro'ya saldırı o kadar ağır gelmiş ki önce bayılmış sonra baygınken bile hissetigi ağrı ile tekrar ayılmış. Ayildigi için acıyı bilinçli olarak yeniden hissettiği için tekrar bayılmış.
İyi çeviriyon helal olsun.Zoro karnı acıktığı için düşüyor, mangaka çizmiş.
Net olmayan bir durum yok, 90 bölüm önceki Luffy'i şuanki Zoro ve Law'dan üstün gördüğün için 90 bölüm önceki demen de bir şeyi değiştirmez. İddiamız Hybrid Kaido için geçerli değildi, düz Kaido için geçerliydi, o iddia da sonuçlandı aslında Law'a bakabilirsin xD
Gidip Oda taşlama konusu orada, niye böyle bir sahne çizdin diye kızabilirsin.İyi çeviriyon helal olsun.
Bu arada iddia nasıl sonuçlandı? Şahit tuttuyduk özellikle iddia konusunda kafaya Thunder bagua darbesi diye belirtmiştim.
Karnı acıktı diye bayıldı ahaha.
Yalnız Luffy'nin saldırıyı yediği 90 bölüm önceki olayda Luffy 320 kilometre hızla saldırıyor Kaido'ya. Kaido'da gelişine vuruyor. Yerinde sabit duran birine vurmakla hızla üstüne gelen bir şeye vurmak arasında oldukça fark var. Trafik kazası gibi düşün. Ayrıca Luffy orada yere düşsede halen Haoshoku kullanacak kadar da kendinde, Kaido bile yere düştüğü halde bana bakıyor diyor. Eline hemen kairoseki geçirip götürüyorlar yani Luffy'ninde uzun süre baygın kaldığını söylemek pek de mümkün değil bence.Zoro karnı acıktığı için düşüyor, mangaka çizmiş.
Net olmayan bir durum yok, 90 bölüm önceki Luffy'i şuanki Zoro ve Law'dan üstün gördüğün için 90 bölüm önceki demen de bir şeyi değiştirmez. İddiamız Hybrid Kaido için geçerli değildi, düz Kaido için geçerliydi, o iddia da sonuçlandı aslında Law'a bakabilirsin xD
Edit: Tartışmak istiyorsan da tartışmayla ilgili şeyler yaz, biz thunder bagua diyoruz sen ragnarok diyorsun sonra gülünce de niye tartışmıyorsun diye trip atıyorsun![]()
Gelsinler söylesinler bakalım.Gidip Oda taşlama konusu orada, niye böyle bir sahne çizdin diye kızabilirsin.
William ve Charlotte şahitlerimizdi, sorabiliriz onlara nasıl sonuçlandığını ama gördüğün gibi adamlar Hybrid Kaido'dan Thunder Bagua yediler yani bire bir aynı saldırı ve komaya girmemişler o hallerine rağmen hatta Zoro seninkini komaya sokan saldırıyı tınlamamış bana bunu iki yonkou yaptı diyor xD