Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momonosuke özellikle zayıfladığını belirtiyor Luffy'nin.

Acaba neyden dolayı öyle söylüyor. Haki anlamında zayıflamış olmasından dolayı mı? Yoksa aldığı darbeler yüzünden mi?
Page 15 :: One Piece :: Chapter 1008 :: Tortuga Çeviri Online Okuma (tortuga-ceviri.com)

Şurda da benzer şeyler söylüyordu Momo. Haki anlamından ziyade dövüş zorlu geçiyor anlamında demiştir bence. Oda diğer karakterler ağzından da bir şeyler aktarmaya çalışıyor sanırsam.

Adam açıklamış. Bu sefer seninle Zoro tartışmam diyon. :D Sen de Mihawk gibi altından kalkamayacağın işlere girmiyon topuk yapıyon.:D

Sahne hiç scik değil balyozu yedikleri ise hiç belli değil.

Luffy'nin sahnelerinde net balyoz yediğini gösterirsin. Bunun ilki zaten direk kafaya. Yüzünde yarık olusuyordu.

Diğerlerinde de teması net görüyon.

Oda doğrudan temastan kaçındı.Arc'ta daha yapacakları işleri var Zoro ve Law'ın.:D
Luffy de balyozu yemiyor, balyoz Luffy'e temas ederken çizilmiş mi ?
Bence Luffy balyozu yemiyor, yanından geçen Kaidou rüzgarıyla tek yemiş :oleyo2: göster bana Luffy'nin balyozu yediğini. Gösteremezsin, balyozun Luffy'e teması gösterilmiyor.

Yaptığınız şeyin komik olduğunun farkında olmamanız daha komik hahaha xD

Normalde anlayacak çapta bir arkadaşımız ama anlamaz. Anlamak istemediği için anlamaz. Anlatabiliyorum değil mi Red'ciğim. Sitede alışık olduğumuz bir profil bu.
Hayır bir de vurduktan sonra ikisi havaya fırlayıp uçuyorlar. Bunlar yerinde sabitler diyor. Havaya kaldıracak şiddette vuruyor ama ne hikmetse yerinde kalıyor. Jdjdjd. Kaldı ki luffye de olduğu yerde tek atıyor. Geri püskürtmüyor ilk tek attığında. O da başka ayrıntı

Zoro fanları şimdi Zoro'yu anlık bayıldı, uzun süreli bayılmadı falan diye mi savunuyor? :oleyo2: Ne oldu şimdi, işlerine gelmeyince bizim Apoo önünde yaptığımız savunma gibi mi savunmaya başladırlar.:hhh: Yazık lan. Adamlar ne kadar çaresiz. Yakında bunlar Zoro için Luffy'yi bile savunurlar.:D

Montana

Peki saldırının geldiği yerlerden neden haki efekti kalkıyor. Yıldırımına haki mi ekliyor ?

Karaladığım yer senin senaryon olmuş.

Edit: Sopaya bak, orada akan hakiye bak, vurulan yerlere bak oralardaki hakilere bak anlarsın aslında olay çok net.
Bana da hızla saldırıp arkasına geçmiş gibi geldi. Normalde pek dikkat etmemiştim bu bölüme öylece bakıp geçmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık