Zoro'nun tipe bak.

Page 15 :: One Piece :: Chapter 1008 :: Tortuga Çeviri Online Okuma (tortuga-ceviri.com)Momonosuke özellikle zayıfladığını belirtiyor Luffy'nin.
Acaba neyden dolayı öyle söylüyor. Haki anlamında zayıflamış olmasından dolayı mı? Yoksa aldığı darbeler yüzünden mi?
Luffy de balyozu yemiyor, balyoz Luffy'e temas ederken çizilmiş mi ?Adam açıklamış. Bu sefer seninle Zoro tartışmam diyon.Sen de Mihawk gibi altından kalkamayacağın işlere girmiyon topuk yapıyon.
Sahne hiç scik değil balyozu yedikleri ise hiç belli değil.
Luffy'nin sahnelerinde net balyoz yediğini gösterirsin. Bunun ilki zaten direk kafaya. Yüzünde yarık olusuyordu.
Diğerlerinde de teması net görüyon.
Oda doğrudan temastan kaçındı.Arc'ta daha yapacakları işleri var Zoro ve Law'ın.![]()
Hayır bir de vurduktan sonra ikisi havaya fırlayıp uçuyorlar. Bunlar yerinde sabitler diyor. Havaya kaldıracak şiddette vuruyor ama ne hikmetse yerinde kalıyor. Jdjdjd. Kaldı ki luffye de olduğu yerde tek atıyor. Geri püskürtmüyor ilk tek attığında. O da başka ayrıntıNormalde anlayacak çapta bir arkadaşımız ama anlamaz. Anlamak istemediği için anlamaz. Anlatabiliyorum değil mi Red'ciğim. Sitede alışık olduğumuz bir profil bu.
Sanji dövüşürken bunu shuriken gibi fırlatır şimdi. Lütfen dövüş boyunca yan yana kalın lan.
Bana da hızla saldırıp arkasına geçmiş gibi geldi. Normalde pek dikkat etmemiştim bu bölüme öylece bakıp geçmiştim.