Bir iki kötü geliyordur tabii de şu ana kadar yazanlar gayet güzel geyik çevirdiler yaniHepsi değil ya. Benim dediğim 1-2'yi herkes biliyor zaten. Diğerlerine lafım yok.![]()

Bir iki kötü geliyordur tabii de şu ana kadar yazanlar gayet güzel geyik çevirdiler yaniHepsi değil ya. Benim dediğim 1-2'yi herkes biliyor zaten. Diğerlerine lafım yok.![]()
İkisine de aynı anda vurabilmek için yapmış gibi duruyor. Çünkü ikisi aynı doğrultuda değil. Ayrıca hiç yerleri değişmiyor ikisi de oldukları yerde kalıyorlar. Belki yıldırım Law'ın içinden geçtiği için onu biraz geri atmış olabilir. Zoro ise aynı yerde. Ya arkaya ya öne bir yere ucmalıydı. Aynı yerde durması saçma. O yüzden dediği gibi mantıklı oluyor Stark'ın.Kaido luffye yukarıdan aşağı vuruyor yer yarılıyor. Zoroya ise yandan vurup Zoroyu havalandırıyor. Arkadaş yerin çatlamasını bekliyor. Bunlara he diyip geçeriz. Hayır kaido neden balyozla vurmak varken hakisi ile vursun? Acıdı mı bunlara? Allah'ım ya.
Momonosuke özellikle zayıfladığını belirtiyor Luffy'nin.Yamato'nun 1 vs 1 diye belirtmesi ilginç geldi bana. Mangada daha önce ''bahsi Kaido'ya yatırma'' muhabbeti bir şeye bağlanacak galiba bu 1 vs 1 olayında.