Tabi ki Sanji'nin. Öyle bir durumda tayfa Sanji'ye dönüp " sen bize ne yaptın Sanji bu yemekte neyin nesi " benzeri tepkileri olur.Sanji'nin bu yemek tarifleriyle tayfayı beslemeyi halinde tayfanın gücü katlanırsa bunu kimin hanesine yazacağız?

Tabi ki Sanji'nin. Öyle bir durumda tayfa Sanji'ye dönüp " sen bize ne yaptın Sanji bu yemekte neyin nesi " benzeri tepkileri olur.Sanji'nin bu yemek tarifleriyle tayfayı beslemeyi halinde tayfanın gücü katlanırsa bunu kimin hanesine yazacağız?
İlk Geppo yaptığı zaman ayağı ile rokuogan bile yapabileceğini düşünüyordum. Sonra gitti bir milyoncudan elbise aldı.Sanjiden slash tekmeler bekliyorum
Yalnız hatırlatmakta fayda var Zoro bu slashi 4 ayağıyla atan şeytan meyvesi yemiş çok güçlü birini yendi ve Enma yoktuSanjiden bunu bekliyorum bunu yapsa hem kaidonun kelle gider, Zoro ile vs atınca bu ayağıyla slash atar Zoronun emmasının sapı kalır elinde.
![]()
@Eric Cartman Ölümün nefesini ensende hissediyor musun?nolmuş nolmuş yeşil sanji’nin kucağına mı düşmüş...
Zaten yapıyordur. Tayfa durduğu yerde nasıl güçleniyor sanıyorsun?Sanji'nin bu yemek tarifleriyle tayfayı beslemeyi halinde tayfanın gücü katlanırsa bunu kimin hanesine yazacağız?
Ben de balıkadam adasından beri bunu dj ile birleştirip alevli slashlar atmasını bekliyorum.Sanjiden bunu bekliyorum bunu yapsa hem kaidonun kelle gider, Zoro ile vs atınca bu ayağıyla slash atar Zoronun emmasının sapı kalır elinde.
![]()
Son günlerimi kalbini kırdığım insanlardan özür dileyerek ve sevap işleyerek geçiriyorum.@Eric Cartman Ölümün nefesini ensende hissediyor musun?