Bunu gördüm de aklıma geldi. Sanji'nin bu tekme gücüyle slash atamıyor oluşu aşırı saçma ve ona karşı slash atan kişilerle savaşmışken bunu yapmıyor oluşu sabotaj gibi geliyor.
Sanji'yi özlemişim.. :/ Zoro bile görünce sevinmiş.
Bunu gördüm de aklıma geldi. Sanji'nin bu tekme gücüyle slash atamıyor oluşu aşırı saçma ve ona karşı slash atan kişilerle savaşmışken bunu yapmıyor oluşu sabotaj gibi geliyor.
01:26'da öyle klas vurmuş ki aşık olmamak elde değil.
Yemek tarifiyle alakalı böyle olayı olduğunu hatırlayamadım. Kamabakka Krallığında mı öğrendi bu bilgiyi.Nerde kaldı bu sayfaBu arada Sanji'nin bu güç veren 99 tarifi ne oldu acaba hiç göremedik onu ya da gözden mi kaçırdım.
Bahsedilen sayfalar.Yemek tarifiyle alakalı böyle olayı olduğunu hatırlayamadım. Kamabakka Krallığında mı öğrendi bu bilgiyi.
Sanji'nin bu yemek tarifleriyle tayfayı beslemeyi halinde tayfanın gücü katlanırsa bunu kimin hanesine yazacağız?Bahsedilen sayfalar.
![]()
![]()
![]()
Sanji böyle rezil edilecek karakter miydi ya. Versene ona da bir haki power upı yada çok zor durumda kalsın, genlerini filan uyandırsın biz de vay be diyelim. Geppou verdin zaten, ver rankyaku yapsın tekmeleriyle kesiş atsın. Verebilecek tonla power up vardı onları vermedin de gittin görünmezlik veren kıyafet verdin. Sanji'ye bir gram yakışmayan bir şey, takım elbiseyle dövüşen asil karakteri ninja yaptı ne alakaysa. Çok kızgınım Oda'ya bu konuda, ikide bir rezil etmesi zaten ayrı bir durum.
asıl onun eğitim yaptığı yerde onun kucağına girmeye çalışılıyorlardıTamam güldük eğlendik. Şimdi biraz da Sanji'nin iki yıllık eğitim boyunca kimlerin kucağında olduğundan bahsedelim mi ?