Luffy nin kucakta taşındığı bölüm forum luffy e acımadıO zamanlar bu kadar saldırgan ve agresif değildi forum.
Bunlarda aynısını yapıyor
Luffy nin kucakta taşındığı bölüm forum luffy e acımadıO zamanlar bu kadar saldırgan ve agresif değildi forum.
Zaten son 1 yıllık bir şey değil bu agresiflik.Luffy nin kucakta taşındığı bölüm forum luffy e acımadı
Bunlarda aynısını yapıyor
Yorumsuz...Olayın suçlusunu buldum.
![]()
Bu muhabbeti ilk başlatanı bulmak lazım. İlk kim ne zaman hangi karaktere söyleyerek başladı bunlar. Bunu bulmakta mümkün değildir tabi.Olayın suçlusunu buldum.
![]()

Benim oyum @RedTeroRBu muhabbeti ilk başlatanı bulmak lazım. İlk kim ne zaman hangi karaktere söyleyerek başladı bunlar. Bunu bulmakta mümkün değildir tabi.![]()
Biz başlattık Doffy fanları olarak sen nerdeydin ?Benim oyum @RedTeroR
Ben worstgen denilen rezalet forum ve burası dışında hiçbir yerde görmedim bu muhabbeti.Kf bence worstgenden çok daha kaliteli bir forum bunlarla birlikte anılması üzücü.
Asıl alay konusu kucaktan sonra birebir oldu demeleriydi böyle olunca kucak olayı patladı gitti.
O zaman bütün Dof fanlarının 3 ay banlanmasını talep ediyorum.Biz başlattık Doffy fanları olarak sen nerdeydin ?