Nami ve Yamato... Mhhh.
Sanjicilerden fazla Sanji savunuyorum bu arada. Kimse Queen demezken ben diyordum.
Nami neyse de... Yamato...@William cutting Luffy, Zoro ve Namiciyiz biz. Bi de son zamanlarda Yamato ekledik, Capori duymasın.

Nami ve Yamato... Mhhh.
Sanjicilerden fazla Sanji savunuyorum bu arada. Kimse Queen demezken ben diyordum.
Nami neyse de... Yamato...@William cutting Luffy, Zoro ve Namiciyiz biz. Bi de son zamanlarda Yamato ekledik, Capori duymasın.
Yamato yeni tayfa üyesi olacak.Şimdiden kendini hazırla ?Nami neyse de... Yamato...
![]()
youtuber geniş bir kitleye hitap etmeli sen de haklısınSiz Bushidolar forumu bıraktı sanıyorsunuz dimi. Silah zoruyla bu mesajı attırıyorlar bana
Yamato>zoro>sanji üzgünüm. Yamato'nun daha güçsüz olduğunu iddia eden mizojinisttir.Nami neyse de... Yamato...
![]()
Zoro figür çekilişi yapıcam beş bindeyoutuber geniş bir kitleye hitap etmeli sen de haklısın
sırf zorocular almasın diye katılırım.belki çıkar.Zoro figür çekilişi yapıcam beş binde
Üstad bana youtube ismini ver , çekiliş bitince çekilişin sonucunda kazanan invictus diyip sana yollayayım. Tanıdığa gitsin bari fşalskdfşaslfkasşsırf zorocular almasın diye katılırım.belki çıkar.
Gelsin gelsin. Gelmesin diyen yok.Yamato yeni tayfa üyesi olacak.Şimdiden kendini hazırla ?
Güçsüz olduğunu söylemedim.Yamato>zoro>sanji üzgünüm. Yamato'nun daha güçsüz olduğunu iddia eden mizojinisttir.
bana göndersene direktZoro figür çekilişi yapıcam beş binde
Trans bir karakteri beğenmiyorsun. Terf misin?Gelsin gelsin. Gelmesin diyen yok.
Güçsüz olduğunu söylemedim.