Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi baktim bölüm gelmis. Kucaklayayim bölümü dedim ama kontenjan dolmus.

Zeus muhtemel nami'ye katilacak ama olay nasıl isler görecegiz.

Velet momo haki show yapiyor. Kobi gibi bir menzili falan mi var? Oda klasik saga sola power'mi degitiyor?

Sanji....... Sanji iste. Yok yok sanji iste. Hayir hayir iste bildigimiz sanji. Yok yav oda. Evet evet oda oda. Bildigimiz oda iste.

Zoro için denilecek sey: Kucaklayamadiklarimizdanmisiniz?

Law abisi kiyak geçti ama yabanciya gitmemek için oda gemi degistirmis :) Gerçi yine sanji gömüyor. Daha ne kadar asagilayacak bu çocugu oda merak sinirlarimi zorluyorum. velet momo hatta smile'cilar kadar bile karizmasi olmadi su arc.

Benim için umut verici bir bölüm zoroya sanjinin birlikte savaşmasını çok seviyorum okuması daha zevkli oluyor ikisi birlikte King,queen yürüseler efsane olur

Söylesene neden Şanji? ? Zoro'ya Kaido dövüşünden ayrılmaktan daha beter ne olabilir deseler, sonrasında SANJİ tarafından taşınmak derdi muhtemelen ? Nami ve Ulti arasında bir elektriklenme oldu, bu aralar beraber takılacaklar belli oldu. Usopp yine destek atışlarıyla rakipleri tayfa ve müttefiklerden uzak tutacak orası da malum. Sanji'nin olimpiyat koşusu nerde bitecek onu merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık