Utanmanda yok artık. Daha iyiNe karışacak ya, Zoro 10 kere kucakladı Luffy'i ağzı şimdi vapur gibi açılan @carpe d. em banlattı mı kendini pehh![]()

Utanmanda yok artık. Daha iyiNe karışacak ya, Zoro 10 kere kucakladı Luffy'i ağzı şimdi vapur gibi açılan @carpe d. em banlattı mı kendini pehh![]()
Digimon vardı eski anime orada Yamato'nun digimonu beyaz kaplandı.Argümentim buydu keke :/Valla çok hoş olur. ahh keşke keşke....
Vayyy Taiçi'nin rivali değil miydi sarı velet?Digimon vardı eski anime orada Yamato'nun digimonu beyaz kaplandı.Argümentim buydu keke :/
Sen Luffyciler utanmaz mı diyosun, raporlayın bunuUtanmanda yok artık. Daha iyi![]()
Yamato'nun meyvesi beyaz kaplan çıkarsa, Oda çalmış diyebilir miyiz?Digimon vardı eski anime orada Yamato'nun digimonu beyaz kaplandı.Argümentim buydu keke :/
Sen hiç utanmıyorsun biz arada utanıyoruz şimdi yalan yokSen Luffyciler utanmaz mı diyosun, raporlayın bunu![]()
Ayıp la iftira atma bari, Zoro Reis dövüş esnasında Luffy'i kucaklayıp duruyordu dalgamı geçiyordum burada dövüş yok bir şey yok, adam görmüş yaralı Zoro'yu fırsattan istifade kucaklamış çakal. Utanacağına üzüleceğine gelmiş laf yapıyorsunSen hiç utanmıyorsun biz arada utanıyoruz şimdi yalan yokNeyle alakalı dalga geçtiysen tersi oluyor reis
Ağzını hayrı aç xd
Zoro o hamleyi yapmasa içerden patlatıp öldürecekti Kaido'yu LuffyGören de Zoro'nun yaptığı gibi Sanji geldi Zoro'yu Kaido'nun ağzının içinden aldı sanacak![]()
Ben seni korurum Marimo'm benim, ben seni tüm tehlikelerden, yaralanmalardan korurum Marimo'm.Ayıp la iftira atma bari, Zoro Reis dövüş esnasında Luffy'i kucaklayıp duruyordu dalgamı geçiyordum burada dövüş yok bir şey yok, adam görmüş yaralı Zoro'yu fırsattan istifade kucaklamış çakal. Utanacağına üzüleceğine gelmiş laf yapıyorsun
Gören de Zoro'nun yaptığı gibi Sanji geldi Zoro'yu Kaido'nun ağzının içinden aldı sanacak![]()
Koruyacak tabi işi neBen seni korurum Marimo'm benim, ben seni tüm tehlikelerden, yaralanmalardan korurum Marimo'm.