Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu taşıma kucaklama işleri üzerinden dönen yorumların troll mü yoksa ciddi mi oldığunu anlamıyorum. Genelde troll mizah vs diye düşünüyorum da bazı yorumlardan tersi bir izlenim alıyorum :/
Şimdi Zoro veya başka bir karakter Luffyyi koruyorsa bu kucaklama.
Luffy iş yaparken izliyorlarsa bu kucak öncesi sessizlik.
Luffy onları kurtarıyorsa “e zaten işi ne yapsın” şeklinde oluyor.
Bu kuralları çözdüysen bir de ikinci ve üçüncü aşamalar var, onları da vakti zamanı gelince anlatmayı biz iyi biliriz :S

Şimdi Zoro veya başka bir karakter Luffyyi koruyorsa bu kucaklama.
Luffy iş yaparken izliyorlarsa bu kucak öncesi sessizlik.
Luffy onları kurtarıyorsa “e zaten işi ne yapsın” şeklinde oluyor.
Bu kuralları çözdüysen bir de ikinci ve üçüncü aşamalar var, onları da vakti zamanı gelince anlatmayı biz iyi biliriz :S
Hayır savaş esnasında zor duruma düşen arkadaşlarınu birbirini taşımalaroyla herhalde dünya üzerinde dalga geçecek insan bulmak zordur. O yüzden mizahtır ya saf olma Gutts diyorum.

Hayır savaş esnasında zor duruma düşen arkadaşlarınu birbirini taşımalaroyla herhalde dünya üzerinde dalga geçecek insan bulmak zordur. O yüzden mizahtır ya saf olma Gutts diyorum.
Luffy birine güvendiği anda şarteli kapatabilen biri. Buna takıklar daha çok. Sanji gelince kendinden geçmesi gibi işte. Tabi Odanın Luffyyi bir süre kenara alıp başka karakterleri gösterme denemelerindeki sığlık da etkiliyor.
İki sn önce gözü kayan Luffy ayağa kalkıp yeni tekniğiyle patır kütür Kaido dövüyor mesela.
Odanın dövüşlerle ilgili mantığını kendimce çok söyledim, boşuna kendinizi yormayın dedim hep ama tabi ister istemez gaza geliniyor yine.

Gelen de diyecek Pedro'yu Perospero öldürdü sanacak. Perospero'yu her ne kadar sevmesem de Pedro intihar bombacısının tekiydi. Adam kendi bölgesini savunurken eli armut toplamayacak herhalde. Gerçekten Minkler sorumlu birini arıyorlarsa, gidip Big Mom'la dövüşsünler güçleri yetiyorsa. Adamdan kaç küsür yıl almış, onun hesabını sorsunlar.

Gelen de diyecek Pedro'yu Perospero öldürdü sanacak. Perospero'yu her ne kadar sevmesem de Pedro intihar bombacısının tekiydi. Adam kendi bölgesini savunurken eli armut toplamayacak herhalde. Gerçekten Minkler sorumlu birini arıyorlarsa, gidip Big Mom'la dövüşsünler güçleri yetiyorsa. Adamdan kaç küsür yıl almış, onun hesabını sorsunlar.
Kurban olmak kolaydır. Güçlenememesi ve kendini patlatlma eğilimi birini yüceltmez. Başarıya da ulaşamadı zaten.
Pedro perosperonun sağ kolunu aldı.
Denizcanavarı Shanksın sol kolunu aldı.
Denizcanavarı > pedro resmen
Udisjsksjsksk

Önceki bölüme nazaran buna bayıldım. Sadece zoro ve sanji muhabbeti ile savaş ortamında bulunmaları bile yeterli. Tüm fanlara sesleniyorum; luffy, zoro, sanji farketmeksizin karakterlere küfretmeyi bırakın serinin tadına bakın. Şu ikili birlikte luffy-zoro'dan sonraki serideki en keyifli anları yaşatıyor. Ayrıca nami'yi tebrik eder, usopp'un da seriden bir an önce silinmesini isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık