Ee aldı zaten. Sanji'ye teslim eden o.Neyse en azından yabancıya gitmedi ya law alsaydı kucağına o zaman napardık

Ee aldı zaten. Sanji'ye teslim eden o.Neyse en azından yabancıya gitmedi ya law alsaydı kucağına o zaman napardık
O kucaklama sayılmaz meyvesini kullandıEe aldı zaten. Sanji'ye teslim eden o.![]()
Omuzladı. Direkt dokunmadan da ışınlayabilirdi. ?O kucaklama sayılmaz meyvesini kullandı![]()
Dinozorlar daha doğrusu zoanlar fiziksel olarak hem çok güçlü hemde sağlam bir savunmaya sahipler antik Zoanlarda normal zoanlardan daha dayanıklı oluyor. Jack örneği ortada! Adamda beyin sıfır ama fiziksel güç yüksek. Ulti çok dayanıksız olmasa gerek. Kıza Yamato tek attı dedik bir bölüm sonra uyandı. Kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Yamato'nun normal saldırısı Numberslerden birine tek atmıştı. Nami'nin daha güçlü yıldırımlarla Ulti'yi indireceği zaten bir kaç bölüm önce bana daha güçlü yıldırım lazım dediğinde belliydi. Şimdi sinirlenmiş bir Nami var ve öfkeli halinde neler yapacak onu göreceğiz.Big momu sersemleten Yıldırım saldırısı
Ultiyi yok etmeli ki bu imkansız op ta
O kısmın farkındayım benim kastım uçukluk oranı ki bu oran alabastada yok edildi pell ile birlikteDinozorlar daha doğrusu zoanlar fiziksel olarak hem çok güçlü hemde sağlam bir savunmaya sahipler antik Zoanlarda normal zoanlardan daha dayanıklı oluyor. Jack örneği ortada! Adamda beyin sıfır ama fiziksel güç yüksek. Ulti çok dayanıksız olmasa gerek. Kıza Yamato tek attı dedik bir bölüm sonra uyandı. Kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Yamato'nun normal saldırısı Numberslerden birine tek atmıştı. Nami'nin daha güçlü yıldırımlarla Ulti'yi indireceği zaten bir kaç bölüm önce bana daha güçlü yıldırım lazım dediğinde belliydi. Şimdi sinirlenmiş bir Nami var ve öfkeli halinde neler yapacak onu göreceğiz.
Hakkıdır, bir şey diyemeyeceğim maalesef.omzuna aldığına dikkat etmemiştim.Omuzladı. Direkt dokunmadan da ışınlayabilirdi. ?
Aynen aga seri başından beri korkak ve komikte değil bide elinde sapanla geziyo halausopp haterı olacam yakında mide bulandırdın be adam azıcık adam ol adam birkerede kaçma erkek ol ! bana kızacak arkadaşlara soruyorum usopp gibi bir arkadaşınız olsa gerçek hayatta yanınızda tutarmıydınız yalancı korkak embesil bir adam yahu hayalim var hayalim ben denizin cesur savaşçısı olacağım eeee 1000 bölümdür ne kattın kendine be