Zamanında Mihawk sırtından o kılıcı çıkarıp yerine nasıl takabiliyor diye bayağı konuşulmuştu, çok takılmamak lazım.Zoro'nun kılıçlarının ağırlığı hakkında tahmin yapabilecek var mı? Merak ettim, normal katanalardan ne kadar daha ağırdırlar ya da bunlar hakkında hiç açıklama var mı? Mesela Enma'nın kocaman bir kılıç olması gerekiyor, Oden'e uyan bir kılıçken nasıl küçüldü bu?
(evet, Sanji'nin kaç kg sırtladığını hesaplamaya çalışıyordum)
Kılıç kınına sığmıyor. Bknz; enma.Kınlar harika ilerliyor ya. Gurur duyuyorum sizlerle aslan parçaları.
Bunu banlayın, olmadı yıldırın, yıldım valla yıldım hep bir gol hep bir gol![]()
Bu şey değil mi ya “Zoro istese Dof teklerdi” diyen, ilerde Kaidoyu Zoro indirdi diyecek cüret.Eşeğe altın semer vursalar yine eşektir.
- Densetsu no Samurai.
Kimsenin ihtiyacı yok diye düşünüp en sevdiğinin yanına gitti işteŞimdi Sanji "bana en çok kimin ihtiyacı varsa oraya gideyim" deyip Zoro'ya mı gitti?
Pudding duysa çok kıskanır.
Nami zaten usopptan cesurdu.Daha ilk karşılaştıklarından beri aynı.Değişen birşey olmadı niye bu kadar şaşırdın.Bu Usopp'un artık tayfadan silinmesi lazım dicem de babasının hatrına duruyor gibi... Nami ondan daha cesur olamaz böyle birşey ya...