Bunu banlayın, olmadı yıldırın, yıldım valla yıldım hep bir gol hep bir golŞimdi Sanji "bana en çok kimin ihtiyacı varsa oraya gideyim" deyip Zoro'ya mı gitti?
Pudding duysa çok kıskanır.

Bunu banlayın, olmadı yıldırın, yıldım valla yıldım hep bir gol hep bir golŞimdi Sanji "bana en çok kimin ihtiyacı varsa oraya gideyim" deyip Zoro'ya mı gitti?
Pudding duysa çok kıskanır.
Dur hele hâlâ koşuyor
Zoro sırtında olduğu için güçlendi derizSanji'nin Zoro sırtındayken üstüne bir de King'i dövmesi yok mu şimdi ?
Evi arabayı sat Sanji vs Quenn'e bas o kadar eminim. Zaten zor bir tahminde değil arc başında belli olan şeydi .dDur hele hâlâ koşuyor![]()
Yok o iş öyle olmadı. Kaptan olarak ben bunu alıyorum sende arkadaki dallamayı al dedi Luffy. Yoksa hem Morgan'ı hem de oğlu olacak zibidiyi indirirdi ama Luffy'de mangal gibi yürek var. Daha yeni tanıştığı adama sırtını dayayabiliyor. Sırtını dayadıkları da yarı yolda bırakmıyor kendisini.Kafasına darbe almaktan yine Zoro kurtarmıştı. Bilerek Zoro'ya bıraktığını biliyorum zaten. Baktığımız zaman yine Zoro korudu Luffy'i. Sağlamından darbe yicekti yoksa.