Kibirliydi, iyi oldu.Perosperoya da yazık yav. Tüm minkler kinlenmiş, adam öldürmediği halde :T Jacke bu kadar kinlenmediler.
Kibirliydi, iyi oldu.Perosperoya da yazık yav. Tüm minkler kinlenmiş, adam öldürmediği halde :T Jacke bu kadar kinlenmediler.
Luffy Zoro'nun Morgan'ı durduracağını biliyordu. Hatta arkasına bakmadan güzel (iyi iş) demişti Zoro'ya.Morgan indiriyordu kafasına Zoro kesmese Luffy'nin . Hepsi çöptü o zaman.
Harbi cidden. Bir sağlam dayak daha yemek istiyorlar galiba Perospero'dan. Akıllanmıyorlar hiç.Perosperoya da yazık yav. Tüm minkler kinlenmiş, adam öldürmediği halde :T Jacke bu kadar kinlenmediler.
Kafasına darbe almaktan yine Zoro kurtarmıştı. Bilerek Zoro'ya bıraktığını biliyorum zaten. Baktığımız zaman yine Zoro korudu Luffy'i. Sağlamından darbe yicekti yoksa.Luffy Zoro'nun Morgan'ı durduracağını biliyordu. Hatta arkasına bakmadan güzel (iyi iş) demişti Zoro'ya.
Zoro'ya bırakmasaydı kendi durduracaktı işte. Test amaçlı birşeydi. Neyin tartışmasını yapıyorsun?Kafasına darbe almaktan yine Zoro kurtarmıştı. Bilerek Zoro'ya bıraktığını biliyorum zaten. Baktığımız zaman yine Zoro korudu Luffy'i. Sağlamından darbe yicekti yoksa.
İş o duruma gelince durduramazdı onu diyorum. Zoro'ya güvendiği için bıraktı Zoro kurtardı. Ödeşmiş oldular orda.Zoro'ya bırakmasaydı kendi durduracaktı işte. Neyin tartışmasını yapıyorsun?
Kurtardı sayılmıyor işte dostum. Luffy rahat durdururdu orda. Zoro'ya saldı sadece Morgan'ı.İş o duruma gelince durduramazdı onu diyorum. Zoro'ya güvendiği için bıraktı Zoro kurtardı. Ödeşmiş oldular orda.