Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi zoroyu ben de çok seviyorum ama ağa bu kadar şişirme yeter be yok 2 yonkounun ortak saldırısını geciktir sonra yonkou ya hareket yap şaşırsin bu kadar da sisirilmez be ne ara bu adam yonkou kesecek seviyeye geldi abartma ayarını kaçırdı oda ne yazık ki iyice kishimoto ya döndü.
Belkide Zoronun başına çok kötü birşey gelecek, Odende böyle çorba olmadan önce hayatının galibiyeti yaşamıştı Kaidoya karşı. :bilmem:

Abi zoroyu ben de çok seviyorum ama ağa bu kadar şişirme yeter be yok 2 yonkounun ortak saldırısını geciktir sonra yonkou ya hareket yap şaşırsin bu kadar da sisirilmez be ne ara bu adam yonkou kesecek seviyeye geldi abartma ayarını kaçırdı oda ne yazık ki iyice kishimoto ya döndü.
Aslında zoronun sanjinin franky nin brook un falan komutan ayarı hatta ilk 3 nün yonko ya zarar verecek ayarda olması gerekirdi zaten ama sıkıntı şurda . Senelerdir luffy aşama aşama shibi, 2. Komutan, sag kol falan yenerek yonkoyla savaşa geldi. Zoronun en büyük rakibi pica oldu şimdiye kadar(bana göre daz daha iyidir gerçi) sanji sadece p.one a ve ovena 1 er tekme attı .
Şimdi hal böyle olunca zoronun yonkoya saldırması , olursa sanjinin king queen indirmesi cidden altı doldurulmamış bir olay oluyor göze batıyor

Gelecek bölümlerin muhtemel çıkma tarihleri, hiçbiri kesin değil ama olası:
-1010. bölüm ~ 9 Nisan (Haftaya ara)
-1011. bölüm ~ 23 Nisan
-30 Nisan'da deliye her gün bayram dolayısıyla ara var. Ama 1012. bölüm spoilerı muhtemelen 27-29 Nisan'da gelecek. Çok düşük ihtimalle 28 Nisan'da bölümün sızdırılma ihtimali de var.
-1012. bölüm ~ 7 Mayıs
-1013. bölüm ~ 14 Mayıs (Normal duruma dönüyoruz.)
2 hafta ara olacak yani haftayadan sonra?

Bari gaz bir şeyler gelse de onun hypeyla gitsek bir süre slslelel

2 hafta ara olacak yani haftayadan sonra?

Bari gaz bir şeyler gelse de onun hypeyla gitsek bir süre slslelel
İki hafta ara yok ya anladığım kadarıyla.
-Bu hafta bölüm var.
-Haftaya ara.
-Sonraki hafta bölüm var.
-Ara ama spoiler gelecek gibi en azından.
-Bölüm var.
-Bölüm var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık