Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun ne çapı varmışta kral haki kullanıyor? Daha adam akıllı haki kullandığını görmedik dressrosa'dan beri. Ne zaman uyandırmışta kullanıyor. Bu bir başkaldırıdır. Senin kaptanın oradayken sen kim köpeksin de kral haki kullanıyorsun. Luffy'nin derhal uyanış ile haddini bildirmesi lazım.
Zoro baktı adam kucağından inmiyor. En iyisi ben halledeyim dedi.

Zoro baktı adam kucağından inmiyor. En iyisi ben halledeyim dedi.
Öyle olmaz luffy'den icazet alacak. Allah'tan tayfanın önünde yapmadı. Ya tayfada ikilik çıksa ne olacaktı? Umarım luffy yerde baygınken bilinçsizce kral haki salmıştır da zoro'da ashura yaparken alttan ese ese kaidou ya gelip yanılıp zoro yaptı sanmıştır. Yosuna bak la sen utanmasa yonkou indirecek.

Zoro'nun ne çapı varmışta kral haki kullanıyor? Daha adam akıllı haki kullandığını görmedik dressrosa'dan beri. Ne zaman uyandırmışta kullanıyor. Bu bir başkaldırıdır. Senin kaptanın oradayken sen kim köpeksin de kral haki kullanıyorsun. Luffy'nin derhal uyanış ile haddini bildirmesi lazım.
Tamam sen yine de çok şaapma :)

Tamam sen yine de çok şaapma :)
Herkes haddini bilecek ama gece gece deli etti beni... Hayır yani sana açma demiyoruz luffy korsanlar kralı olsun, gear 5 filan açsın, meyveyi uyandırsın; o zaman git mihawk ile dövüşürken açıver. Kaidou'ya niye açıyorsun? Kaidou senin rakibin mi? Napacaksın Kaidou'yu indirip yonkou mu olacaksın? Kesebiliyorsan en fazla enma ile bir kolunu kes sonra ye tokadını in aşağı, King ile filan dövüş neyin şovunu yapıyorsun?

Abi zoroyu ben de çok seviyorum ama ağa bu kadar şişirme yeter be yok 2 yonkounun ortak saldırısını geciktir sonra yonkou ya hareket yap şaşırsin bu kadar da sisirilmez be ne ara bu adam yonkou kesecek seviyeye geldi abartma ayarını kaçırdı oda ne yazık ki iyice kishimoto ya döndü.

Abi zoroyu ben de çok seviyorum ama ağa bu kadar şişirme yeter be yok 2 yonkounun ortak saldırısını geciktir sonra yonkou ya hareket yap şaşırsin bu kadar da sisirilmez be ne ara bu adam yonkou kesecek seviyeye geldi abartma ayarını kaçırdı oda ne yazık ki iyice kishimoto ya döndü.
Normal olabilir. Çünkü Zoro son demlerini yaşıyor, lawın akıbeti belli değil, kid ve killer bigmomda luffy vs kaido 1 vs 1 olup luffynin yenme ihtimali var.

Tam bir haddini bilmez Luffyden utanmaz. :D

Zoro prometheusu saf dışı bırakmamıydı jülyen doğradı adam geçen bölüm bütün homieleri saf dışı bırakmak için calıştırlar bari 5 dk saf dışı kalsınlar madem böyle olucaktı linlini hiç rezil etmeseydin maşallah luffy de en fazla 1 hafta önce bok çuvalı gibi yere yapışırken 3 günde yonkoları ucurur hale gelmiş harika.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık