Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpamis
Bizim oğlana ne diyorsun alpa? Kaido'nun iki elle abandığı h.hakili vuruşundan sonra bile kalkıp aparkatı yapıştırmış. Dayanıklılığı Allahuekber Dağları'na kadar çıkmış diyebilir miyiz artık? :cool:
Yav ben hala tatmin olmadım. Herkes Luffy bu ataklardan fazla yemeyecek dediği sıra diyordum sonunda savaş tamamen pata küte dövüşmeye dönüşecek. Bir duru yiyecek diye. Savaşın bir noktası var o son noktaya hala gelinmedi. Daha ne ataklar göreceğiz sen düşün. Ben onları bekliyorum.

Yav ben hala tatmin olmadım. Herkes Luffy bu ataklardan fazla yemeyecek dediği sıra diyordum sonunda savaş tamamen pata küte dövüşmeye dönüşecek. Bir duru yiyecek diye. Savaşın bir noktası var o son noktaya hala gelinmedi. Daha ne ataklar göreceğiz sen düşün. Ben onları bekliyorum.
Kaido akıllı adamsa Luffy'ye bundan sonra g2, g3 ve g4 açtırmaz.

Ölemiyordu ya isteğine bir yumrukla kavuşturabilir. ;)

Luffy şu an ne kadar ileri bir teknik öğrenirse öğrensin yanında kimse olmadan şu aşamadan ötesine tek başına gitmesi de mantıklı değildir bu arada. Yani Kaido'ya tamam bir iki icraat yaptılar da hala daha köpek gibi güçlü bir yonko var karşıda. BM desen Kid, Killer mabadını yırtsa dahi ayakta kalır. Bir şeyler olacak, olmalı. Bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık