Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda Kralın hakisinin gerçekten işe yarayan, kullananları diğerlerinden ayıran bir özelliğni görmüş olduk. Artık kralın hakisini kullanan adamlar ayrı bir seviye diyebileceğiz. Zoro'nun da böyle bir gücü kullanabilecek olması gayet güzel. Yine de bence Zoro'nun hakisini daha erken göstermeliydi.

Zoro için Oda: Yonko kestireyim, Haki açtırayım, tek attırayım.
Luffy için Oda: Dövüş içinde güçlendireyim, Yonko'dan kan aldırayım, her şeyin en iyisine sahip oldurtayım.
Sanji için Oda: Kadınlardan sopa yedireyim, boss'lardan sopa yedireyim, alay konusu yapayım, gifters'lardan bile sopa yedireyim rezil kepaze edeyim, iğrenç bir insan olan babasını haklı çıkarayım.

İnşallah yanılırım xD

Zoro'dan Oden tarzı kesik gelmeden sittin sene bitmez bu dövüş. Ölüp ölüp dirilecekler daha. O iş o kadar kolay değil.
Bu bölüm atmış ya la işte öyle bir saldırı. Yazılanlardan onu anladım ben. Olayın işlenişi bile aynı. Önce kesik sonra balyoz ve hayırlı işler.

Bu bölüm atmış ya la işte öyle bir saldırı. Yazılanlardan onu anladım ben. Olayın işlenişi bile aynı. Önce kesik sonra balyoz ve hayırlı işler.
Saldırıya yeltenmiş ama ne kadar hasar verdiğini geçtim tutturabilmiş mi o bile belli değil. Spoiler'dan bir cacık anlamadım valla Zoro'ya dair.

Kid, Big Mom'a gideceğini bahsetti. Killer da kaptanını yalnız bırakmaz. Geriye Law kaldı. O da Luffy ile beraber olabilir. Ya da aşağıya inebilir.

Saldırıya yeltenmiş ama ne kadar hasar verdiğini geçtim tutturabilmiş mi o bile belli değil. Spoiler'dan bir cacık anlamadım valla Zoro'ya dair.
Kaido saldırıyı yeyip hiddetinden etkileniyor ve sonra ciddi moda geçip saldırıyor olarak algıladım ben spoilerı. Öyle bir yara açmadıysa bir şekilde yerden kalkar o yarayı açar ileride. Ama bu bölüm açmıştır bence ya.

Zoro'nun yeni kılıcı hangisi olur acaba Hitetsu'nun bahsettiği kişi kesin Zoro ona özel kılıç mı yapar yoksa Nidai Kitesu'yumu verir acaba.

Kılıçtan önce tabi daha Kaido uyanış açıcak onunla mücadele edebilecek bir mod lazım normal hali ile mücadele etmesi abes kaçar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık