Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse tatava yapmasın. OP > herhangi bir seri. OP forumunda olunca OP'a bok atmak zevkli oluyor anlıyorum her sıkıntılı muhabbetin ardından destan yazmak falan insanı daha şekil gösteriyor evet. Ben gerçekten anlıyorum sizleri gençler herkes bir şekilde ekmeğini çıkaracak. Ama OP'un şu çıkmamış olan bölümünün dahi yarattığı heyecanı yaratacak başka bir seri yok güzel kardeşlerim. İşte bu yüzden OP, işte bu yüzden buradayız yıllardır.

Bölüm çıkınca gene yorumlanır detaylı ama Zoro eğer arcı burada tamamlayacaksa az çok çoğu insanın dediği noktada bitirmiş oluyor arcı. Zoro fanları şimdi coşmuştur kesin ama Zoro için Kaido karşısında dövüşün sonuna kadar kalacak Luffy'e yakın işler yapacak son anda Kaido'yu Luffy'e paslayacak bak görürsünüz diye beklentisi olan bir sürü insan vardı. Kimse ayak yapmasın yani hepimiz birbirimizi biliyoruz.

İkisiyle de sonuna kadar gurur duyuyorum. Bunlar muazzam icraatlar. H.haki'nin saldırılara böyle büyük bir etkisi olduğu mangada tescillenirse, Shanks'ı en güçlü yonko görenlere yalandan söylenen çok bilmiş kardeşlerimiz de bazı şeyleri tekrar değerlendirir umarım. En azından milletin görüşüne saygı duyabilecek kıvama gelsinler yeter.

Kimse tatava yapmasın. OP > herhangi bir seri. OP forumunda olunca OP'a bok atmak zevkli oluyor anlıyorum her sıkıntılı muhabbetin ardından destan yazmak falan insanı daha şekil gösteriyor evet. Ben gerçekten anlıyorum sizleri gençler herkes bir şekilde ekmeğini çıkaracak. Ama OP'un şu çıkmamış olan bölümünün dahi yarattığı heyecanı yaratacak başka bir seri yok güzel kardeşlerim. İşte bu yüzden OP, işte bu yüzden buradayız yıllardır.

Bölüm çıkınca gene yorumlanır detaylı ama Zoro eğer arcı burada tamamlayacaksa az çok çoğu insanın dediği noktada bitirmiş oluyor arcı. Zoro fanları şimdi coşmuştur kesin ama Zoro için Kaido karşısında dövüşün sonuna kadar kalacak Luffy'e yakın işler yapacak son anda Kaido'yu Luffy'e paslayacak bak görürsünüz diye beklentisi olan bir sürü insan vardı. Kimse ayak yapmasın yani hepimiz birbirimizi biliyoruz.

İkisiyle de sonuna kadar gurur duyuyorum. Bunlar muazzam icraatlar. H.haki'nin saldırılara böyle büyük bir etkisi olduğu mangada tescillenirse, Shanks'ı en güçlü yonko görenlere yalandan söylenen çok bilmiş kardeşlerimizde bazı şeyleri tekrar değerlendirir umarım. En azından milletin görüşüne saygı duyabilecek kıvama gelsinler yeter.
Zoro bir daha ayağa kalkmaz burada arcı bitirir mi diyorsun ?

Dramatik bi gecmişi yoksa cizmeyebilir oda bana kaido'nun öyle bir hikayesi varmış gibi gelmiyo
Oyle de olmek istiyorum iste yasli beyazsakal olmeyi becerebildi dedi, big mom’a o gun beni kurtardin cekti yani birseyler donmus o tanri vadisinde bunlari soyleyip bu arc’ta olayin tamami degilse de kismi bir fb gelmesi lazim

İkisiyle de sonuna kadar gurur duyuyorum. Bunlar muazzam icraatlar. H.haki'nin saldırılara böyle büyük bir etkisi olduğu mangada tescillenirse, Shanks'ı en güçlü yonko görenlere yalandan söylenen çok bilmiş kardeşlerimizde bazı şeyleri tekrar değerlendirir umarım. En azından milletin görüşüne saygı duyabilecek kıvama gelsinler yeter.
Bunu diyordum. Zoro benden bu kadar gerisi sizde diyor Law'a. Yaptıkları bence aslında çok yeterli ama bugüne kadar yazılanları ben mi yanlış hatırlıyorum diye soruyorum kendime. Beklenti o anlamda çok daha fazlaydı.

Zoro bir daha ayağa kalkmaz burada arcı bitirir mi diyorsun ?
Kaido dövüşü biter daha oraya müdahil olmaz ama aşağıya destek atabilir. Çünkü dövüşün daha ortalarındayız anasını satayım kim bilir ne zaman bitecek dövüş. O kadar uzun süre saf dışı kalmaz Zoro. Oden benzeri bir yara açtığını varsayıyorum bu bölümdeki saldırısıyla. Bunu yapmışsa Kaido karşısındaki misyonunu tamamlamıştır zaten.

Kaido dövüşü biter daha oraya müdahil olmaz ama aşağıya destek atabilir. Çünkü dövüşün daha ortalarındayız anasını satayım kim bilir ne zaman bitecek dövüş. O kadar uzun süre saf dışı kalmaz Zoro. Oden benzeri bir yara açtığını varsayıyorum bu bölümdeki saldırısıyla. Bunu yapmışsa Kaido karşısındaki misyonunu tamamlamıştır zaten.
Bence kalkmaz ama oda bu belli olmaz kolu kopan law iki dakika sonra kolunu iyilestirmisti yani nihayetinde
Zoro, Kaido ile tekrar karşılaşacak gibi geliyor bana hadi bakalım hangi taraf haklı çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık