Kimse tatava yapmasın. OP > herhangi bir seri. OP forumunda olunca OP'a bok atmak zevkli oluyor anlıyorum her sıkıntılı muhabbetin ardından destan yazmak falan insanı daha şekil gösteriyor evet. Ben gerçekten anlıyorum sizleri gençler herkes bir şekilde ekmeğini çıkaracak. Ama OP'un şu çıkmamış olan bölümünün dahi yarattığı heyecanı yaratacak başka bir seri yok güzel kardeşlerim. İşte bu yüzden OP, işte bu yüzden buradayız yıllardır.
Bölüm çıkınca gene yorumlanır detaylı ama Zoro eğer arcı burada tamamlayacaksa az çok çoğu insanın dediği noktada bitirmiş oluyor arcı. Zoro fanları şimdi coşmuştur kesin ama Zoro için Kaido karşısında dövüşün sonuna kadar kalacak Luffy'e yakın işler yapacak son anda Kaido'yu Luffy'e paslayacak bak görürsünüz diye beklentisi olan bir sürü insan vardı. Kimse ayak yapmasın yani hepimiz birbirimizi biliyoruz.
İkisiyle de sonuna kadar gurur duyuyorum. Bunlar muazzam icraatlar. H.haki'nin saldırılara böyle büyük bir etkisi olduğu mangada tescillenirse, Shanks'ı en güçlü yonko görenlere yalandan söylenen çok bilmiş kardeşlerimiz de bazı şeyleri tekrar değerlendirir umarım. En azından milletin görüşüne saygı duyabilecek kıvama gelsinler yeter.