Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano hanedanlarından bahsediyor olabilir.Acele etmemek lazım bi açıklansın kimmiş bu hanedanlar.Özellikleri nelermiş.Zoro wano hanedanlarından akrabası olma olasılığı zaten çok yüksek.Bu ashura belkide hanedanlarına özgü birşeydir.Kral haki çıkmasını isterim o ayrı konu ama hanedan olayı başka birşey gibi geliyor bana.
Muhtemelen Wano'daki bir hanedanlıktan bahsediliyor ama beni gaza getiren olay asura ve kral haki.Artık adımı ve profil fotografımı değiştirme vaktim gelmiş.:)

Bu spoiler da geçenkiler gibi olacak. Eksik yazıyorlar sonra herkes Zoro övmeye başlıyor Zorocular coşuyor falan. Bölüm gelecek Kaido Luffy'nin Kral hakisine vurgu yapmış olacak. Ashura'nın açtığı yara(ki açabilir mi o bile kesin değil) bir bölüm sonra hiçbir şeymiş gibi Kaido savaşmaya devam edecek. Zoro da yerde baygın kanlar içinde. Yine Sanji gelip kurtaracak onu. Sonra da biz burada olacağız:D

Bu spoiler da geçenkiler gibi olacak. Eksik yazıyorlar sonra herkes Zoro övmeye başlıyor Zorocular coşuyor falan. Bölüm gelecek Kaido Luffy'nin Kral hakisine vurgu yapmış olacak. Ashura'nın açtığı yara(ki açabilir mi o bile kesin değil) bir bölüm sonra hiçbir şeymiş gibi Kaido savaşmaya devam edecek. Zoro da yerde baygın kanlar içinde. Yine Sanji gelip kurtaracak onu. Sonra da biz burada olacağız:D
Uyan üstat uyan, rüyanı anlatmaya bırak gerçekliğe dön hayat senin rüyanda gördüklerin değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık