Muhtemelen Wano'daki bir hanedanlıktan bahsediliyor ama beni gaza getiren olay asura ve kral haki.Artık adımı ve profil fotografımı değiştirme vaktim gelmiş.Wano hanedanlarından bahsediyor olabilir.Acele etmemek lazım bi açıklansın kimmiş bu hanedanlar.Özellikleri nelermiş.Zoro wano hanedanlarından akrabası olma olasılığı zaten çok yüksek.Bu ashura belkide hanedanlarına özgü birşeydir.Kral haki çıkmasını isterim o ayrı konu ama hanedan olayı başka birşey gibi geliyor bana.
Onu bunu geçin de Ashura açmış Zoro'nun görünümü Hybrid Kaido gibi tırt olmaz umarım.
Killz0ne'un yararına olmuş gidişi alkjsdlkjasdlkjKillzone gittiğinden beri Oda rahat rahat Zoro fanlığını yapıyor tabi.
Bence sen adını ve fotoğrafını değiştirmek için yer arıyorsunMuhtemelen Wano'daki bir hanedanlıktan bahsediliyor ama beni gaza getiren olay asura ve kral haki.Artık adımı ve profil fotografımı değiştirme vaktim gelmiş.![]()
Uyan üstat uyan, rüyanı anlatmaya bırak gerçekliğe dön hayat senin rüyanda gördüklerin değilBu spoiler da geçenkiler gibi olacak. Eksik yazıyorlar sonra herkes Zoro övmeye başlıyor Zorocular coşuyor falan. Bölüm gelecek Kaido Luffy'nin Kral hakisine vurgu yapmış olacak. Ashura'nın açtığı yara(ki açabilir mi o bile kesin değil) bir bölüm sonra hiçbir şeymiş gibi Kaido savaşmaya devam edecek. Zoro da yerde baygın kanlar içinde. Yine Sanji gelip kurtaracak onu. Sonra da biz burada olacağız![]()
Ya ben yıllardır zoro fanıyım öyle böyle değil ama bu olay beni iyice değiştirdi şuan yerimde duramıyorum desem yeridir. Artık gerçek kimliğimi ortaya koyma vakti çoktaaan geldiBence sen adını ve fotoğrafını değiştirmek için yer arıyorsun![]()